Handbal (b+f), fotbal și rugby. Trei victorii și un eșec

Cea mai importantă victorie e cea a băieților de la handbal care luptă pentru evitarea retrogradării directe și, printr-o minune, chiar a barajului.

Chiar dacă au întâlnit ultima clasată, „U” Cluj, antrenorul Eliodor Voica se temea de o relaxare a elevilor săi. N-a fost așa, buzoienii au câștigat lejer: 35-26. Grație succesului, HC Buzău a urcat până pe locul 2în play-out. Mai sunt trei etape, totul rămâne posibil.

Al doilea succes după ordinea importanței a fost reușit fetele de la SCM Gloria. Elevele lui Romeo Ilie au învins cu 25-23 în deplasare la Galați. Buzoiencele au avut un final excelent. Gălățencele au condus cu 20-17 (!), au fost egalate la 20 după trei goluri consecutive ale Alinei Ilie, iar apoi s-au trezit învinse la trei goluri diferență. Cele mai bune marcatoare ale Gloriei: Alina Ilie 7, Cristina Nan 6 și Simion 3. Buzoiencele au urcat un loc, de pe 9 pe 8, iar dacă duminica viitoare – în ultima etapă – înving Brăila la Sala Sporturilor pot urca până pe 7.

Victorie, scor 2-1 (1-0), a reușit SCM Gloria și la fotbal împotriva CSM Focșani. La finalul meciului (deși mai sunt de jucat două etape), s-a sărbătorit promovarea în liga a doua. CLICK AICI pentru mai multe detalii.

Înfrângerea a fost suferită la rugby. De notat că buzoienii au condus cu 15-3 la Constanța pe Tomitanii, în ultima etapă din sezonul regulat. Din acel moment însă jocul s-a tăiat pentru oaspeți care n-au mai marcat niciun punct, dar au primit 17. S-a terminat 20-17 pentru Tomitanii care au depășit in-extremis Buzăul în clasament (Constanța locul 5, Buzăul locul 6). În play-out, SCM Gloria va juca sâmbăta viitoare pe teren propriu meciul cu Dinamo.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.