Happy-end. „E o minune! Și medicii sunt uimiți”

Vești bune primite azi dinspre spitalul Sf. Pantelimon din București.

Ana Maria Blidaru, tânăra de 19 ani, lovită grav la cap în accidentul de duminică dimineață, a ieșit azi din comă.

„Dumnezeu a făcut o minune. Și medicii sunt uimiți. Aceiași medici care îi dădeau șanse mici să scape. Ana a ieșit din comă, este conștientă acum. Puțin mai devreme a vorbit și cu părinții. Toți din familie suntem foarte bucuroși. Mulțumim tutoror celor care s-au rugat în ultimele ore și zile pentru această fată”, ne-a transmis o rudă în această seară.

După această veste, respiră ușurat și polițistul rutierist buzoian care a provocat accidentul.

Acesta va scăpa în noile condiții cu permisul suspendat o perioadă mai îndelungată și cu o condamnare subțire cu suspendare. Rămâne de văzut dacă va continua în poliție, deși după isprava de duminică n-ar mai fi compatibil cu poliția rutieră.

Dar, cel mai important, e că Bogdan Soare va putea trăi fără a avea pe conștiința fata de 19 ani.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Happy-end. „E o minune! Și medicii sunt uimiți”

 • Insanatosire grabnica Ana Maria dumnezeu sa fie alaturi de tine suflet de Copil minunat si de Parinti tai Viorica si Ion De fratele tau cel mare si intreaga familie a le intari speranta in puterea lu dumnezeu .

 • Acel polițist trebuie demis din funcție, fără drept sa mai lucreze in poliție . Acuma se vede cît de coruptă este poliția si procuratura daca acesta scapă basma curata cu o simplă sancțiune.

 • A dat Dumnezeu ca fata să scape !
  Dar asta nu-l absolvă de vină pe VINOVAT !
  Scapă doar de puşcărie, dar nu şi de demiterea din Poliţie. Astfel de iresponsabili nu mai au ce căuta aici, sper că şefii săi nu-i vor trece cu vederea GRAVA ABATERE. Dacă o vor face, totuşi, imaginea instituţiei va fi compromisă. Punctum.

 • El 33 ,ea 19,erau rude sau… întreb pentru o cunoștință. Mă bucură faptul că ia dat Dumnezeu zile. Poate observa cu timpul că e împotriva firii să fii cu cineva de-o seamă cu tatăl tău. E post ,poate că ar trebui sa dăm hrana sufletului ,nu numai trupului. Astea sunt semne de Dumnezeu.

 • Nu cred ca el are doar 33, nu arata de 33, pare trecut bine de 40 de ani, adica peste dublul varstei fetei.
  Oricum n-ar fi o problema diferenta de varsta, ba chiar e ceva nomala in societatea de azi. Daca va duceti la oficiul starii civile o sa constatati ca majoritatea casatoriilor sunt intre persoane cu diferente din ce in ce mai mari de varsta intre ele. Iar la aventuri si concubinaje fara acte diferenta de varsta e si mai mare.
  Acum fetele vor relatii cu barbati mai maturi, gata realizati, sa aiba casa, masina si venit consistent ca sa poata sa le faca cadouri, sa le plimbe, sa le distreze, sa le puna o pila pentru niste posturi caldute si bine platite prin institutiile publice. Fetele tinere nu mai vor relatii cu tineri de varsta lor aflati la inceput de cariera, fara casa, fara masina, fara venituri sau cu venituri modeste ca sunt studenti.
  In licee e lupta intre eleve care are iubitul cu mai multi bani si masina mai scumpa, astea sunt valorile dupa care se ghideaza tinerele.

 • E trist, dar nimeni nu mai are timp sa astepte succesul….il procura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.