Happylica a murit la 32 de ani! Bebelușul a fost salvat!

Tragedie, în loc de o mare fericire, într-o familie din Buzău.

Adelina Andrei (Lefter, după numele de fată), asistentă la UPU Buzău, era însărcinată și urma să aducă pe lume, în curând, un bebeluș.

Se căsătorise anul trecut
Ultima fotografie postată pe facebook. Pe 23 decembrie – cu soțul în vacanță

Trecerea de la fericire la nenorocire s-a produs rapid. Părinții și soțul, apoi și ea, au contractat virusul. Adelina a încercat să se trateze acasă, dar a început să se simtă rău. Fiind însărcinată s-a prezentat la urgențe la Maternitatea Buzău. Doctorii de aici, imediat ce au văzut-o, au chemat ambulanța și au trimis-o la București – la Maternitatea Bucur.

Medicii de la București au decis să se treacă rapid la cezariană – pentru că altfel nu-i puteau administra mamei tratament. Băiețelul s-a născut astfel prematur, la 7 luni (dar ce bine că s-a făcut cezariana!).

Din păcate, starea mamei a continuat să se agraveze. După naștere buzoianca a fost mutată de la maternitate la spitalul Sf. Pantelimon. În această dimineață, la Buzău a ajuns vestea teribilă că Adelina a murit.

Pe facebook își alesese un nume de alint – Happylica. Destinul a ales însă un final deloc fericit pentru ea

Mama Adelinei (Sena Lefter) lucrează tot la spitalul din Micro XIV (asistentă la Terapie Intensivă), iar tatăl – înainte de pensionare – fusese inspector la ISU Buzău.

Prieten: „Adelina își dorea imens să aducă pe lume un copil și să se bucure de el. Era visul ei. A mai avut două sarcini, dar n-a reușit să le ducă la capăt. Împreună cu soțul a făcut eforturi mari să-și cumpere un apartament, undeva prin Dorobanți (știu că era în renovare), pentru a-i oferi băiețelului cele mai bune condiții. Dar, acum, am aflat asta. Ce tragedie!”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Happylica a murit la 32 de ani! Bebelușul a fost salvat!

 • Sincere condoleanțe familiei îndurerate.
  Drum lin către stele Adelina. Te rog ai grija de acolo de sus de cei dragi pe care i-ai părăsit mult prea devreme. ..

 • Aviz celor care rad de acest virus, sau chiar sunt convinsi ca e o bagatela.

 • Am lacrimi în ochi!!!
  Fff trist!!! Sistemul corupt ne omoară pur și simplu cu zile!!! România ca si Buzăul aruncă bani in alte țări… Sa ma ierte Dumnezeu dar mai bine salvăm românii…
  Dumnezeu să o ierte iar tatălui îi doresc maximă sănătate să aibe grijă de micuțul lui! Să fie puternic.
  Condoleanțe familiei si DOAMNE-AJUTĂ LA TOATĂ LUMEA!

 • Sincere condoleanțe, pacat…

 • Un sistem corupt care omoara romanii.Trebuie sa facem ceva oameni buni pana nu e prea tarziu !Dumnezeu s-o ierte !Condoleante familiei !

 • Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Cata durere pe sufletul parintilor! Un copilas care nu isi va cunoaste niciodata mama…! Un tata care nu va sti niciodata ce sa ii raspunda! Mult, mult prea dureros! O mare tragedie. Zbor lin printre stele, Adelina!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.