Hărți în premieră. Traseele pt. Ploiești – Buzău – Focșani și Buzău – Brăila

Site-ul buzoienii.ro a intrat azi în posesia unor fotografii care prezintă traseul viitoarei autostrăzi Ploiești – Buzău – Focșani (se continuă până la Pașcani) și a drumului expres Buzău – Brăila.

În primul rând, vezi foto mai jos, vor exista, în apropierea mun. Buzău, trei noduri ale autostrăzii Ploiești – Buzău – Focșani.

Unul între Spătaru și Buzău și unul la ieșire din Buzău spre Brăila, în apropiere de balastiera Scurtești (Vadu Pașii). Al treilea nod va fi la ieșirea din Vadu Pașii (pe câmp însăre Boboc!).

Noutăți

*Autostrada de la Ploiești se va apropia de orașul Buzău prin spatele pădurii de la Spătaru

*Nodul dintre Spătaru și Buzău este folosit pentru joncțiunea cu E85

*Se va contrui un nou pod la Vadu Pașii (în afara celui aflat acum în lucru!)

*Autostrada Ploiești Buzău se termină la ieșirea din mun. Buzău spre Brăila (în apropioere de balastiera Scurtești), unde va avea joncțiune cu drumul expres Buzău – Brăila.

*După noul pod peste râul Buzău autostrada Buzău – Focșani va trece printre satele Vadu Pașii și Scurtești (Ciocârlia).

*Autostrada Buzău – Focșani va avea un prim nod pe câmp la ieșire din satul Vadu Pașii. Va exista și un drum de legătură (paralel cu actualul Dj203 K) până aproape de Autorolla pentru joncțiunea cu E85.

*Drumul expres Buzău – Brăila va urma în mare traseul actualei căi ferate.

*În cel mai fericit caz lucrările ar urma să înceapă în 2021.

Realizarea autostrăzii Ploiești – Buzău – Focșani – Bacău – Pașcani și a drumului expres Buzău – Brăila are efect (negativ) și asupra Centurii de Est a orașului Buzău (CLICK AICI).

loading...

5 comentarii la „Hărți în premieră. Traseele pt. Ploiești – Buzău – Focșani și Buzău – Brăila

 • … dați-le repede un creion, un pix, un marker, ceva, nu contează, că mai “construiesc” pe hărțile alea încă vreo 20 de autostrăzi… 😉
  … vai de capul lor, ei nu au fost în stare în 30 de ani să facă decât niște crâmpeie, și alea vai de ele, dar acum, în prag de alegeri, iar ne prezintă cărți de colorat…
  Ptiu, da’ pro… ăăă mulți mai sunt, și creduli, și cu drept de vot…

 • Era clar pentru oricine ca centura de est de pe dig nu va fi inclusa in drumul expres Buzau-Braila;

 • Auraş, alte subiecte mai interesante nu găseşti? De planuri, programe şi picturi ne arde nouă acum? Asta denotă cât de idioți ne cred politicienii pe noi, dacă după 30 de ani ne spun că, în următorii nu stiu cati ani vor face şi vor drege! Mai era unul Şova, prietenul lui Ponta, care se muta cu cortul pe “autostrada Comarnic-Brașov “, ulterior fiind “mutat” la Jilava!

 • O glumă preluată de pe Kamikaze: cică drumurile și autostrăzile astea peneliste vor conecta între ele spitalele regionale construite de pesediști …
  Aceeași mizerie…

 • Stați usor nu va grabiti piatra în prund nu ma.i gasiti.Dar gasiti pix la librarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.