Hătărârea CJSU a fost anulată! Se merge la școală!

Ultima oră!

Decizia CJSU Buzău a fost anulată!

Elevii din mun. Buzău plus celelalte 15 comune vor merge mâine la școală și liceu!

Informația a fost confirmată laconic pentru buzoienii.ro de Ionel Meiroșu, șeful ISJ Buzău:

„Mâine se vine la școală ca și azi în orașul Buzău, cu excepția Colegiilor Eminescu și Pedagogic și a Școlii nr. 11, anunțate anterior de ISJ Buzău”.

Hotărârea CJSU de azi e nulă, întrucât propunerea de închidere a școlilor aparține (legal) exclusiv Consiliilor de Administrație din școli și licee. Nici CJSU, nici DSP, nici ISJ nu pot face astfel de propuneri. Cele trei instituții pot doar aviza propunerile școlilor/liceelor.

Vezi, mai jos, ce prevăd normele legale, adică Ordinul Comun al Miniștrilor Educației și Sănătății.

loading...

18 comentarii la „Hătărârea CJSU a fost anulată! Se merge la școală!

 • Ping Pong

 • Așa da! Acum are sens. O fi sunat smurdificatorul și i-a tras de urechi. Ce faceți bă, vă jucați cu infectărili!

 • Țara asta mai e condusă de cineva, de undeva? Am impresia că mergem așa, ca o barcă spartă în mijlocul furtunii, fără cârmă și cu toți cei de la bord beți.

 • „Omule”, au murit 2500 de oameni DOAR in ultima saptamana din cauza acestei boli si tu iei totul in deradere, cu „infectarili” tale…

  Doamne, parintii tai cred ca sunt tare mandri de tine…., cata compasiune…pentru cei care isi inmormanteaza …. parintii, …. copiii, zilele astea.
  Incredibil.

 • Cine a scris ineptia postata de dvs in facsimil? Atat inainte, cat si dupa „deocamdata”, erau necesare niste virgule.
  Cine sunt incultii care ne conduc? Ei dispun de viitorul copiilor?
  Serios, rau am ajuns!!!…

 • @Pixel. Amice, iar te-ai încurcat în șireturile de la pantofi. Prea mulți s, u și d ca să poți procesa. Ușor, ia o foaie, deseneaza-ti pe îndelete ce e DSP, DSU, CJSU, CNSU, INSP, MS, OMS. Asociaza-le cu nume proprii dacă e greu (Vasile, Ion, Gheorghe, etc).Ăla de nu-ți place ție e doar unul ( și nu e God). Citește încet că iar îți formezi idei aiurea și nu mai poți renunța la ele. Te las să încerci ca să nu crezi că-ți dictează cineva ceva. Încet, că poți!

 • Copii au dreptul la viață! Dacă tot nu ați fost in stare sa puneti in evidență pericolul covidului , dacă tot nu ați fost in stare să ne faceți o educație macar de a ne proteja de covid in mod corect, pentru ca tot nu va dati silința să aduceți in tara tratamentul pentru covid, pentru ca nu ați fost in stare sa scoateți in evidență efectele benefice ale vaccinului si ati lasat norii de îndoire asupra tuturor oamenilor, atunci nu revarsati prostia si neglijența asupra copiilor. În Buzău e iadul pe pământ….

 • Ce ați făcut domnule Neagu? Ați semnat un ordin cu încălcarea legii? Oare vă încadrează undeva domnul Valerică V? A, nu face el asta, doar este prietenul dumneavoastră! Ați reușit într un final să vă evaluați propria inteligența…un parvenit într o funcție importantă, care are grijă să dea bine în fotografii și atât. Când este vorba să luați hotărâri importante o dați de gard…Bine că investiți în giratorii și scuar – uri, in Rep Moldova…..ați afirmat public că ați primit bani puțini la buget, că nu vă ajung banii pentru investiții, etc…Mă gândesc că ar fi interesant să comunicați locuitorilor județului, cei care v au ales în funcție, numele firmei care va executa scuarul din Rep Moldova!

 • Nene ,credeam ca numai la Bucuresti sunt pprroosstti!Vad ca-i boala care se ia!

 • Se vede clar ca Petrus Neagu si gasca lui habarnau pe ce lume traiesc ! Cand au fost sunati de la Bucuresti au scaldat-o. In Buzau baronii stiu doar sa ia spagi, cand sa aiba timp sa vada ce se mai intampla in tara…

 • Pixele orb, astia de-ti spusei eu, SE ADAUGA la aia de-i spusei tu.
  Taci, esti penibil, ca si varul tau, Leo.

  Auzi, frate, ce a stat el si a cautat statistici de morti pe net, ohhh myyy goodddd…..

 • Și câți sunt în total, înțeleptule?

 • Tot așa a fost aruncată în Procesul de la Nurenberg și cifra de 6.000.000 de evrei morți în holocaust. Acum abia de mai stă în picioare cifra de 1.500.000. Un neadevăr repetat se fixează în conștiința publică.

 • Evident că au decedat mai mulți români față de media anilor fără covid dar nu toată diferența trebuie pusă în cârca covidului. Boli cronice netratate din cauza spitalelor covid, tratamente oncologice întrerupte, operații chirurgicale amânate au contribuit fără doar și poate la mărirea numărului de decedați față de anii fără covid.

 • Si Sem 1 nu este chiar atat de reprezentativ.
  Sa asteptam datele pentru Sem 2 !

 • Allooo, dl Pixel, ai vazut statisticile de azi ?! Stai pe aproape, iti da tarcoale, ii simti respiratia ?! E din ce in ce mai aproape de tine si familia ta, intangibila.

  Cca 600 romani morti Covid, intr-o singura zi.
  Cca 19.000 romani pozitivi, confirmati (real cred ca sunt lejer 100.000…).

  NU VA VACCINATI. NU ARE CUM SA VI SE INTAMPLE TOCMAI VOUA. NU ARE ROST.
  TINETI-O TOT ASA !

  PS unde e Sosoaca ? Sa iasa in fata, imi e dor de geniul ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.