HC Buzău – a treia victorie din campionat. Start în cursa salvării

Meci controlat da capo al fine în această seară de HC Buzău, în derby-ul suferinței, din această rundă, cu CSM Bacău.

Buzoienii au condus cu trei goluri la finalul primei reprize (15-12), iar după pauză au mărit diferența chiar la patru goluri (18-14 și 26-22), astfel că finalul de meci a fost unul liniștit.

După 15-12 la pauză, HC Buzău a închis-o la 28-26, după 27-23. A treia victorie pentru HC Buzău după cele cu CSM București și CSM Reșița.

Iranianul Shahoo Nosrati a fost golgeterul partidei cu 7 goluri. A marcat cele mai frumoase goluri, dar și a și pierdut uneori copilărește mingea.

Bine au jucat la HC Buzău și interul Andrei Grasu (5 goluri), extrema Mironescu (5 g) și pivotul Dumitrana (4 g).

E de remarcat revenirea după a lungă accidentare a centrului Petru Stroe – care a și marcat trei goluri – vezi foto în centrul imaginii de mai jos.

N-au jucat, accidentați, Șania și Bejinariu

Etapa viitoare e rost de puncte și în deplasare. HC Buzău va juca în deplasare la Vaslui și va încerca să răzbuna înfrângerea din tur.

Obiectivul echipei buzoiene e salvarea de la retrogradare, ceea ce înseamnă depășirea unei echipe în play-out (una dintre Bacău, Vaslui sau Făgăraș) și apoi (precum în campionatul trecut) clasarea pe unul din primele două locuri la barajul (în patru) de rămânere în Liga Zimbrilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.