Hopa! Toma l-a aplaudat pe Neagu și invers! Ce s-a întâmplat ?

La prima vedere e doar un detaliu, dar în spatele său se ascund lucruri importante.

Jurnaliștii mai perspicace n-au avut cum să nu remarce acest lucru.

Faptul s-a petrecut ieri la ceremonia de la Hasdeu, pe scenă.

Nu era obligatoriu, nimeni n-ar fi zis nimic, mulți n-o făceau. Dar în momentul în care amfitrionul, Ionel Banu, a prezentat persoanele de pe scenă, primarul C-tin Toma s-a găsit aplaudând (vezi foto alăturat) în timp ce era prezentat Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

Peste câteva secunde, scena s-a repetat, dar cu Neagu făcând același gest când Ionel Banu l-a prezentat asistenței pe C-tin Toma (vezi foto alăturat).

Neoficial, se zvonea deja de câteva zile prin târg, că cei doi s-ar fi împăcat. În weekend, aceștia ar fi fost puși față în față de șeful PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

„Da, așa e, cei doi s-a împăcat. Dar nu acum la mare. La întâlnirea asta cu primarii, Neagu și Toma au venit deja împăcați. Deja au început să colaboreze la anuimite proiecte împreună, cum e de pildă Festivalul Recoltei din octombrie. Momentul disensiunilor a fost depășit, cei doi trebuie să colaboreze eficient în folosul buzoienilor”, ne-a dezvăluit un deputat de Buzău.

O informație colaterală, dar care dovedește acest lucru, ne-a fost furnizată de un oficial al noii echipe sportive a Primăriei Buzău, SCM Gloria Buzău. Și acesta a fost luat prin surprindere, când a fost sunat dinspre CJ Buzău, cu invitația de a apela cu încredere la această instituție în cazul în care întâmpină probleme de orice fel.

Citește și articolul: Ce zice Gagu despre Toma

Toma și Neagu s-au avut bine în timpul campaniei electorale și puțin după aceea. Apoi s-au „stricat” din cauza subiectului Compania de Apă.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.