Hora bucuriei. Victorie uriașă. Cronică + galerie foto

Victorie uriașă reușită azi de SCM Gloria, bucurie maximă la final printre jucătoare și suporteri.

Buzoiencele au condus tot meciul. De câteva ori ori s-au distanțat pe tabelă, dar de fiecare dată Baia Mare a revenit. Mai întâi a fost 5-2 și apoi 9-5, după care s-a făcut 10-9. Buzoiencele s-au dus iar la 13-9, dar imediat după pauză Baia Mare s-a apropiat la un gol.

Punctul culminant al meciului a fost intervalul dintre minutele 47 și 49. De la 21-19, buzoiencele au marcat de trei ori la rând (Leahu, Ilyina din poartă în poartă și Simion). Cu cinci goluri avans, cu zece minute înainte de finiș, meciul era jucat.

Galeria a simțit victoria. Euforia i-a făcut să-și dea jos tricourile

Buzoiencele au știut și putut să-și conserve avantajul și au produs astfel bucuria zilei pentru cei 1500 de spectatori. S-a terminat 28-24, iar fetele au încins imediat hora bucuriei pe parchet.

Victoria contează enorm pentru moral (e familie din nou!), dar și în clasament. Buzoiencele trebuie să câștige două (Zalău, Galați, Brăila) din trei meciuri rămase (cel cu CSM Buc. nu se pune) și e matematic deasupra locului 11 care duce la baraj.

Ea e fata care și-a dorit și s-a bucurat cel mai mult pentru victorie. Nu știm dacă e – dar merită să fie căpitan de echipă

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost desemnată extrema dreapta a Buzăului Ana Maria Simion – marcatoare a 11 goluri din care 3 din 7 metri.

Pentru învingătoare au mai marcat Leahu și Gedroit câte 4g, Ilyna și Khavronina câte 3g, Subțirică și Nan câte 1g.

Vom reveni. Vezi mai jos o galerie foto de la meci.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.