Hora iei la obeliscul din parcul Crâng! Iată fotografii de la evenimentul la care au participat câteva zeci de buzoieni

În jur de 40 de buzoieni, doamne, domnișoare și câțiva domni, s-au strânz azi la ora 11.00 în parcul Crâng, la obelisc, pentru a serba „Ziua Universală a Iei”. 

Cea care a a coagulat acest grup de buzoieni, fani ai portului tradițional românesc, este avocata Roxana Constantinescu, unul dintre puținii buzoieni cu spirit civic.

Cei prezenți s-au bucurat de această zi frumoasă, atât ca semnificație cât și din punct de vedere meteo, au socializat și au pozat cu bucurie fotografilor prezenți.

La un moment dat s-a încins și o horă a iei în jurul obeliscului după cum se poate vedea din filmulețul de mai jos.

Felicitări participanților și la mai mare. 

Adunarea buzoienilor fani ai iei are șanse mari ca de anul viitor să strângă mult mai mulți participanți. În eveniment se va implica și Consiliul Județean Buzău. Vicele Adrian Petre s-a pronunțat asupra acestui lucru la expoziția de ii deschisă la Galeriile de Artă:

loading...

Un comentariu la „Hora iei la obeliscul din parcul Crâng! Iată fotografii de la evenimentul la care au participat câteva zeci de buzoieni

  • Roxana Constantinescu are profilul Primarului de care Buzaul are nevoie! O persoana inteligenta, decenta, cu o cariera stralucitoare de avocat , mama….buzoianca de care suntem mândri!
    Genul de Om cu care construiesti un viitor mai bun pentru o societate romaneasca in deriva!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.