Hotărâre în unanimitate. „Dacă are bun simț…”

Ședință aseară la PSD Buzău (municipiu), în care primarul C-tin Toma a propus suspendarea pe 12 luni a consilierului C-tin Florescu „pentru abateri grave de la prevederile Statutului PSD”.

Propunerea primarului, care este este și președintele PSD pe municipiu, a fost votată în unanimitate. Astfel, timp de 12 luni, Florescu nu va mai fi membru PSD.

„Nu i-a fost retras sprijinul politic și înlăturat din Consiliul Local, dar dacă are bun-simț ar trebui să-și dea demisia. E un semnal clar că nu mai e dorit aici”, a fost mesajul trimis de pesediștii locali către Florescu.

Azi, la 12.00 e ședință de Consiliu Local. Pesediștii așteaptă demisia de la Florescu

Fostul judecător a opinat că rezultatele mai slabe ale PSD de la prezidențiale și europarlametare i se datorează primarului și că mai mulți angajați din Palatul Comunal s-au plâns de atitudinea severă a primarului.

Toma a replicat că „eu am în sondaje minim 55%, iar rezultatul de la europarlamentare i se datorează lui Dragnea, iar cel de la prezidențiale candidatului slab, Dăncilă”. Toma l-a numit pe Florescu „un personaj jalnic”, care „urmărește să se cocoațe pe necazul PSD, pentru a fi remarcat de un alt partid”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Hotărâre în unanimitate. „Dacă are bun simț…”

  • Fiecare pasare pe limba ei piere si amandoua sunt aceeasi specie si vorbesc aceeasi limba ,Toma si Florescu.

  • Catavencu era mic pe langa Florescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.