Hoții au furat și o mașină! Apoi au făcut accident

Surpriză neplăcută pentru proprietarii teraselor din ștrand, dar și pentru micii comercianți de pe aleea principală din Parcul Tineretului.

Ușă spartă la terasa 2
Lacăt spart la vată pe băț
Copertină ruptă la înghețată
Geam rupt (din plastic) la terasa 1
Buticurile de pe aleea centrală
Terasele prădate de hoți de la ștrand

Hoții n-au luat mare lucru, câteva zeci de lei care rămăseseră în casele de marcat și produse (îndeosebi sticle cu alcool).

Mai rău e că după spargerea din parc, hoții (doi tineri, așa s-a văzut pe camere) au furat și o mașină VW de la o casă din vecinătatea parcului.

Ghinion, când au ajuns la Iași, hoții au făcut accident. Au fugit de la locul accidentului, dar au fost prinși ulterior.E vorba de doi puști de 15 și 18 ani.

Spargerea s-a dat după ora 01.00. Buticurile de la intrarea în parc au scăpat neatinse, acolo aflându-se în acel moment cei doi polițiști locali care ar fi avut de furcă atunci cu alți tineri care voiau să intre cu mașinile în parc.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Hoții au furat și o mașină! Apoi au făcut accident

  • Ne indreptam catre „civilizatie”. La americani sunt unii de 14-15 ani care au cate 50-60 de jafuri la activ, pentru ca… drepturile copilului. Sunt prinsi, apoi eliberati cu promisiunea ca nu mai fac. La noi sper ca inca mai sunt tinuti in ceva centre, nu cunosc situatia, dar m-ar mira sa nu se fi luat si la noi ciuma „civilizatiei” occidentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.