„Hoțul strigă hoții! Eu nu i-aș crede pe cei de la PMP”

Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a luat act de întâmplarea de la Cochirleanca, narată reporterului buzoienii.ro de consilieri PMP și Pro România.

Cei de la PMP și Pro România susțin că primarul PNL din Cochirleanca s-ar fi asociat cu PSD pentru a numi viceprimar de la partidul trandafirilor.

„Permiteți-mi să nu cred! Cei de la PMP Buzău au des obiceiul de a inventa lucruri. Știti cum e, hoțul strigă hoții. Cei de la PMP Buzău votează cu PSD și apoi dau vina pe noi de la PNL că suntem blat cu PSD. Cam asta le-a mai rămas de făcut. Eu vă spun încă o dată că Gabriel Avrămescu nu are și nu va face nicio înțelegere cu PSD. Referitor la situația punctuală de la Cochirleanca voi face o analiză și vom lua măsuri conform statutului”, a spus Avrămescu.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „„Hoțul strigă hoții! Eu nu i-aș crede pe cei de la PMP”

  • Asta a ajuns director intr-o institutie despre care nu avea habar direct de pe bancile unui post de executie minor in administratia buzoiana, unde si acolo a ajuns tot din cauza ”performantelor” in special la nivel de relatii personale, pe spatele PSD. Apoi, s-a incalecat pe PNL, de l-au pus aia prefect in Galati, mai mare rasul pentru un asa judet cu pontential!, cateva luni, la shto, ca sa-l arunce apoi in ”lupta” politica pe care oricum nu avea cum s-o castige de pe pozitia 1-a pe liste (fac mishto acum!). Asta si cu Pufu, doi din generatia ”noua” de politicieni cu grumazul de netaiat datorita pozitiei aplecate constant. Dupa Mocanu jr si A lui Dobrica fiica (pentru care a dat shpaga sa ajunga si ea ceva motz, zic organele), credeam ca mai jos de atat judetul asta nu poate decadea in materie de fond uman. Evident ca NIMENI din presa locala, iar NIMENI e un adjectiv aici, nu-i intreaba de sanatate, nu sunt curiosi de parcursul aproape de film a celor doi, despre sa informeze corect cititorii si cetatenii si alte chestii din fisa postului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.