Huiduieli ca la meci la deschiderea Pieței Drăgaica. Vezi VIDEO

S-a lăsat cu huiduieli ca la meci, azi, la deschiderea Pieței Volante Drăgaica.

Publicul i-a luat cu „huo” și insultat pe administratorii pieței și oamenii de ordine.

Motivul: accesul în interiorul pieței a fost oprit la un moment dat – pe motiv că în incintă sunt deja mulți clienți și nu se mai poate respecta distanța de 2 metri.

Administratorii Pieței Drăgaica. Înjurați de clienți și, probabil, amendați de autorități

Alexandru Bușcu, șef PTO: „Le admit supărarea oamenilor, dar îi rog să fie înțelegători. Astea sunt normele, așa prevede legea. Avem chiar acum controale de la DSP, DSV, Poliție, Jandarmerie etc. Avem două variante: să respectăm aceste condiții sau să nu mai funcționăm deloc. Cei care ne înjură acum ar fi probabil și mai supărați dacă am închide din nou”

Oameni nemulțumiți pt. că sunt ținuți la poartă
O mulțime de polițiști înăuntru pregătiți să de amenzi
Nu s-a mai perceput taxă de intrare, în schimb s-a făcut coadă la poarta de intrare
Ca să poată funcționa legal, talciocul a fost înlocuit de „Piața Volantă Drăgaica”
loading...

8 comentarii la „Huiduieli ca la meci la deschiderea Pieței Drăgaica. Vezi VIDEO

 • “Elita” Buzăului a ieșit la aer! Nu știu ce-or fi făcut toată această perioadă, în care acest edificiu cultural a fost închis? Numai din modul lor de manifestare, își dă omul seama ce categorii de oameni își petrec duminica dimineața, timpul pe-acolo.

 • Bravo Dom’ Primar !!!!
  Buzau = Oras Deschis :))))
  2021 !!!

  Eram toti fierti ca nu se deschide tigania de acolo, sa vezi rata de pozitivare in 2 sapt !!!
  O miscare “inteligenta”, sunteti campion !!!
  Din ce in ce mai bine.

 • Unii nu pot să stea fără țigări ! alții fără femei ! unii fără băutură ! alții fără păcănele ! unii fără o lectură (!) … alții fără o friptură ! Atunci de ce s-a apelat la șmecheria tradițională de a numi ” Piața volantă Drăgaica ” , când se putea numi neaoșul ” Talcioc ” ( mă rog, după nea Ion Mânzu- tancioc !) ?!… Trebuiau împăcate și capra ( legislația ) și varza ( ” elita ” ) !… D-ale buzoienilor!

 • Bravo Gicu!

 • Mai Didi ,eu te stiam baiat destept!Ce te-ai amestecat in cloaca asta si executi ordine tampite???Era mare nevoie de talcioc pt oameni acum???Mai ales cand toata lumea stie fauna ce misuna pe acolo???Deja si Toma incepe sa o ia pe aratura!

 • Această “elită intelectuală” însă, în drumul spre sau dinspre talcioc, mai și votează, atunci când este cazul, la fiecare ciclu electoral, umăr la umăr cu cealaltă elită care domină anumite cartiere mărginașe. Din păcate alții doar filozofează pe site-uri de socializare considerând a fi degradant, inutil ori neimportant banalul exercițiu electoral…
  Propun condiționarea accesului în Drăgaică de vaccinarea anti-covid. Buzăul ar deveni clar oraș campion la vaccinare. Oculta mondială nu poate concura cu socializarea de Duminică, nici microciparea populației cu micii cu muștar…

 • “Bravo”, Toma! Exact ce ne lipsea. Dacă tot ne vom îmbolnăvi cu toții cel puțin să o facem fericiți după deschiderea talciocului, pardon pieței volante.
  Repet, Toma încalcă legea prin acest artificiu. Pe de altă parte, proștii aflați la guvernare nu au fost în stare să dea o lege care să nu permită astfel de derapaje. Nu există lege care să fie clară și fără modificări sau republicări.
  Vorba cântecului, e foame de bani, e foame de bani… la Primăria municipiului Buzău.

 • Domnule Tereacă, pune știrea si imaginea aceasta cu cele de la Miercurea-Ciuc – cu Paștele Catolic sărbătorit de credincioși în stradă, și ai să vezi ce tip nou de om formezi! Și eventual transmite-le că ungurii vor să ne ia Ardealul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.