I-a bătut pe chinezi acasă la ei și a ajuns în finală! Cea mai mare surpriză din ultimii ani! Iată foto și VIDEO

E una din cele mai mari surprize din tenisul de masă mondial din ultimii ani.

Perechea Ovidu Ionescu (România – SCM Gloria Buzău!) – Alvaro Robles (Spania) s-a calificat în finala openului Chinei!

Europenii, creditați cu șanse ce convergeau spre zero, au reușit să detoneze bomba în semifinale și să învingă la ea acasă perechea Ma Long și XU Xing, multiplă campioană mondială și olimpică.

Ionescu și Robles au câștigat după un meci dramatic cu scorul de 3-2 la seturi. Au condus cu 2-0, au fost egalați, astfel că a fost nevoie de disputarea setului decisiv. De la 10-9 pentru chinezi, europenii au luat trei mingi la rând. Punct, set, meci și bucurie de nedescris!

În tururile precedente, perechea Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles a eliminat alte nume sonore: 3-1 cu japonezii Harimoto Tomokazu/ Ueda Jin și 3-2 cu francezii Cassin Alexandre/Lebesson Emmanuel (Franța). Asta după ce în calificări,  Ionescu și Robles i-au învins pe belgienii Allegro Martin/ Lambiet Florent, scor 3-0.

Astăzi, duminică, de la ora 14.30, Ovidiu Ionescu și Alvaro Robles dispută finala împotriva altui cuplu redutabil din China, Fan Zhendong/Lin Gaoyuan.

Mai jos au fost inserate două linkuri cu declarațiile de la final ale învingătorilor plus un colaj cu cele mai importante faze ale partidei.

UPDATE

În finala disputată azi după-amiază, Ionescu & Robles au pierdut cu 3-0 în faţa perechii chineze Fan Zhendong & Lin Gaoyuan (cap de serie nr. 6). Asiaticii s-au impus cu 11-9, 11-4, 11-4.

Beating Chinese in China. How?

Review – CHINA OPEN: One of the biggest ever upsets at an #ITTFWorldTour! Listen to @Alvaro Robles Martinez and Ionescu Ovidiu George who made it happen. #teamGEWO #NexxusPro

Publicată de GEWO Table Tennis pe 1 Iunie 2018


loading...

3 comentarii la „I-a bătut pe chinezi acasă la ei și a ajuns în finală! Cea mai mare surpriză din ultimii ani! Iată foto și VIDEO

  • Reconfortantă știre pentru o zi de duminică !

    Răspunde
  • In sfarsit, o stire despre aceasta performanta. Multumim de semnal! Poate n-ar fi rau ca acest sport sa fie mediatizat mai mult la Buzau, mai ales ca Ovidiu Ionescu este campion national absolut (simplu, dublu si dublu mixt) si iata, acest moment de exceptie, vice-campion mondial. Poate impreuna cu Federatia Romana de Tenis de Masa se vor monta mese de tenis in aer liber in parcuri si prin cartiere.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.