„I-am văzut din mașină cum se chinuiau cu o minge ponosită”

Gest frumos făcut de Aurelian Trifan, un fotograf sportiv din Buzău.

A văzut din mașină, câțiva copii jucând fotbal cu o minge ponosită. A oprit mașina și a luat din portbagaj o minge de fotbal adevărată și câteva tricouri cu AC Milan.

„Astăzi am avut ocazia să joc o miuță adevărată cu niște copii extraordinari. Întâmplarea a făcut să îi văd cum se jucau pe o pajiște cu o minge ponositîă. Am oprit la ei și am zis că merită să rup câteva minute pt o distracție pură, așa că am scos mingea din portbagaj și un rând de tricouri pt a ne simți cu adevărat fotbaliști. Tricourile și mingea au rămas în zonă.

„A fost o senzație pe care am mai trăit-o acum vreo 25 ani când băteam mingea cu prietenii la țară. Mulțumesc copii că mi-ați oferit aceste minute de senzație!”

Pentru gestul său Aurelian Trifan a primit zeci de felicitări. Câțiva buzoieni au cerut adresa pentru a trimite și ei câte ceva. „Poate ajutăm la nașterea unui nou Bănel”, a glumit unul dintre ei.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „„I-am văzut din mașină cum se chinuiau cu o minge ponosită”

  • Uite un om cu suflet.
    Copiii au fost norocosi intalnindu-l. Banuiesc ca alti 10 care ar fi trecut pe langa copii, le-ar fi furat si mingea aceea ponosita. Pe principiul mioritic:
    ,,Fie painea cat de rea, chiar aici in tara ta, tot ti-o fura cineva”……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.