„I-au ars picioarele până la os!”

Suferință groaznică, acum, pentru un bătrân din Buzău.

Magazia în care locuia a luat foc. Vârstnicul, 82 de ani, a căzut, n-a putut striga, iar focul i-a cuprins picioarele!

În această magazie s-a produs nenorocirea

„Brrr! E cutremurător ce-am văzut. Ne e tare milă de el. I-au ars picioarele până la os”, au povestit pompierii care au intervenit și care au avut nevoie de câteva minute pentru a-și reveni din șoc.

Bătrânelul de 82 de ani a fost luat cu ambulanța, în folie, și dus la spital. Șansele de supraviețuire sunt reduse, picioarele trebuie cu siguranță amputate.

Victima se numește Traian Bașturea, locuia singur în locuința de pe Bd. 1 decembrie și era îngrijit de fiica lui.

Alarma, la pompieri, au dat-o vecinii, care au văzut fum ieșind din magazie.

Vecinii ar fi vrut să intervină primii, dar victima deține un câine destul de rău, iar oamenilor le-a fost frică să sară în curte.

Pompierii n-au avut ce face au sărit în curte cu riscul de a fi mușcați de câine.

UPDATE, ora 16.00. Veste tristă. Bătrânul a decedat la spitalul din Micro XIV.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„I-au ars picioarele până la os!”

  • Cum adica avea grija de el fiica, daca el locuia intr-o magazie?!? E tragedia multor batrani de care nu se ocupa nici statul, nici chiar copiii care sunt uneori mai instariti!

  • Cunosc cazuri de batrani care traiesc o viata de caine la propriu, copiii lor alegand calea pribegiei dupa cautarea unui trai mai bun.
    As crede ca ar fi asa, ca au plecat duoa bani, daca ar pleca doar cei saraci. Dar vad cazuri de oameni plecati din motive inchipuite, cum sunt doctorii sau alte categorii sociale bine platite. De fapt ei fug de responsabilitati, isi lasa parintii si copiii si aleg o viata asa zis buna. Timp in care batranii lor se sting singuri si in conditii greu de imaginat iar copiii le mor in accidente pe aici sau arsi prin apartamente, din cauza lipsei de educatie parinteasca.
    Mirajul strainatatii omoara vise si sperante ale celor care raman acasa. Unora le lipseste maturitatea de a sparge o ceapa si sa o manance alaturi de cei dragi. Asa cum au facut parintii nostri, care nu ne-au parasit in copilarie, chiar daca lor le-a fost infinit mai greu.
    Expresia “copiii mei sunt bine, in strainatate” spusa cu lacrimi in ochi este groaznica. Sper sa nu trec vreodata prin asta.

  • Deși nu mă dau în vânt după melodrame , cred că jumătate din comentariul cititorului ” anonim ” de mai sus are deplină acoperire ! Geaba mi-am educat copilul într-un spirit normal, cetățenesc, românesc, patriotic – dacă mirajul banului e mai puternic decât efortul meu ca părinte … Chiar așa, oare care va fi viitorul țării noastre ? Vom mai fi ca națiune ROMANA ?! Mă ia groaza când mă gândesc la anii mei viitori și la soarta nefericitului cetățean de pe Bd. 1 Decembrie … Sigur, a fost și dânsul cândva tânăr, bine intenționat, familist și tată cumsecade – dacă, iată, ce final de viață are parte !…

  • Daca vreti sa nu sfarsiti asa, puneti bani deoparte pentru un azil bun, nu va bazati pe copil. Nu se mai practica ingrijitul batranilor de catre copii, degeaba faceti copii si va chinuiti cu ei zeci de ani, ca tot singuri in casa veti muri si va vor gasi vecinii la 2 saptamani dupa miros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.