I-au dat lacrimile în conferință! „E o rușine! Sunt umilită după 36 de ani de muncă”

Ministerul Educației urmează să demită întreaga conducere a Inspectoratului Școlar Buzău.

Atât șefa Florina Stoica, cât și cele două adjuncte – Nela Wamsidel și Daniela Palcău – au primit calificativul nesatisfăcător la o evaluare a ministerului.

Punctajul minim era de 70 de puncte, dar Florina Stoian a primit 64 de puncte, Nela Wamsiedel 68, iar Daniela Palcău 69.

În cazul Florinei Stoian vorbim de continuarea unei telenovele, aceasta fiind surghiunită de conducerea ministerului pentru că nu-i de la PSD (deși se pare că între timp și aceasta a semnat de nevoie adeziunea).

Surpriza e că de această dată au fost lovite – victime colaterale – și adjunctele, deși acestea sunt membre PSD cu vechime. Impresia e că din disperarea de a o scoate din inspectorat pe Florina Stoian – și pentru a se da o poleială de legalitate deciziei – ministerul a aruncat o bombă peste întreaga instituție.

Dacă speța Florinei Stoian a devenit deja plictisitoare, vom trata în articolul de față cazul Nelei Wamsiedel, recunoscută unanim drept un profesionist în educația buzoiană.

În conferința de presă de azi, pe Wamsiedel au podidit-o lacrimile când a luat cuvântul.

„E o rușine ce se întâmplă. Sunt umilită după 36 de ani de muncă. Nu voi accepta să plec din inspectorat cu acest gust amar. Nu mă voi da bătută, voi îndrepta această nedreptate. Iar apoi, cei care ne-au produs această durere vor plăti. Această evaluare este o făcătură. Ca să vă dau un exemplu pe care voi, presa, îl puteți analiza cel mai bine e că am fost punctată nesatisfăcător și la relația cu presa. Eu, care am răspuns promt tuturor, am venit la toate emisiunile la care am fost invitată!”.


„Fiind punctate nesatisfăcător, e ca și cum nici n-am fi trecut pe aici, de parcă n-am fi făcut nimic. Am făcut contestație la acel raport și dacă el nu va fi reviziuit sau retras vom da ministerul în judecată” – Florina Stoian

Un coleg sugera că parlamentarii de Buzău, în principal cei de la PSD – în frunte cu Marcel Ciolacu – ar trebui să ceară explicații. Reporterul buzoienii.ro nu-i însă de acord. Dacă ordinul e venit de sus, ar face mai bine să nu-și bage degeaba pielea la saramură.

loading...

9 comentarii la „I-au dat lacrimile în conferință! „E o rușine! Sunt umilită după 36 de ani de muncă”

 • Grupul mafiot de la ISJ plange ca a venit vremea sa desfiinteze cineva grupul infractional infiintat acolo.
  Acele 3 individe pe langa faptul ca sunt incompetente, trebuiau sa fie pensionate de ani de zile, dar cum sa renunte la putere si bani publici… vor sa isi dea ultima suflare in institutie si urmasii lor sa mosteneasca conducerea institutiei.
  O rusine.

  Răspunde
 • Apropo, inteleg ca doamnele incaseaza si pensie pe langa salariile/indemnizatiile de la ISJ… una in mana, una in gura si cu ochii dupa alta… nu se mai satura.

  Răspunde
 • Au depus sau nu contestatie pana la urma? Ca declaratiile sunt inconsecvente. Poleiala, da, substanta, ba.

  Răspunde
 • Și noi am plâns doamnelor,ne-ați jucat în picioare când vă rugam să remediați vreo problemă!Aveți încredere în justiție!

  Răspunde
 • Așa se întâmplă când sunt amestecate politicul ,cu competența .O revigorare îmi doresc însă și eu .Ar trebui promovați în funcții și candidați mai tineri .

  Răspunde
 • Foarte bine, am avut contact sunt incompetente si arogante
  Vor pe viață posturile….
  Sunt tineri competenti si dornici de munca !!

  Răspunde
 • Amestecam întotdeauna politicul cu competentă.E bine sa se meargă pe experiența, examen si competentă , numai așa putem sa mai salvam ceva. Astfel ne afundăm in mocirla prostiei si incapacității.

  Răspunde
 • La cat sunt aceste dame de „competente”,nu meritau sa fie nici suplinitoare,nicicum „sefa si adjuncte” la conducerea ASJ Buzau.Numite in functii de conducere (asemeni multor altora din „invatamantul „buzoian”) pentru slugarnicia si obedienta lor politica, aceste „profesioniste” in „relatii” de cu totul alta natura decat profesionale cu diversi „sefi si sefuleti” de la Prefectura,Primarie,fosta Garda financiara,justitie,Curtea de Conturi,etc,individele astea nu numai ca nu au facut nimic bun pentru invatamantul buzoian,ci au produs numai daune si mult rau sistemului.Lacrimile nelei sunt si un semn de lasitate,ea crezand ca mai poate provoca mila,iertare si indurare pentru propria ei incompetenta.AFARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

  Răspunde
 • SERIOS TEREACA???
  BAI BUZOIANUL CIOLACU, DE CE ACOLO LA CAPITALA???
  SA IA BANI DEGEABA?
  SA LUPTE PT ADEVAR
  TU, TEREACA, ESTE CHIPURILI REPORTER NU POLITICIAN LA BUCURESTI

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.