I s-a făcut rău, nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Avocatul buzoian Daniel Tibișoiu (47 de ani) a decedat azi după-amiază chiar în fața case sale de la intrarea în Vernești (dinspre Buzău), pe marginea DN10.

Sursa foto: Expresul buzoian

Circumstanțele sunt destul de încețoșate, avocatului i s-ar fi făcut rău (posibil infarct) când a ajuns acasă. A coborât din mașină, a apucat să deschidă porțile, iar apoi s-ar fi prăbușit la pământ. Mașina ar fi luat-o la vale și ar fi trecut peste trupul său.

A fost chemată ambulanța, s-a încercat resuscitarea, dar din păcate fără un rezultat pozitiv.

Asta e casa în care s-a petrecut incidentul. Cauza poate fi un infarct, avocatul li s-a plâns recent colegilor de breaslă că are tensiune

Avocatul buzoian, apreciat în branșă, plada atât în civil cât și în penal.

Era tatăl unei fetițe, Irina, și avea o relație specială cu Lucian Romașcanu, care îi era naș.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „I s-a făcut rău, nu a răspuns manevrelor de resuscitare

  • Vaccinarea este sigură și eficientă. Pe viitor doar busteriștii se vor mai mira de asemenea tragedii.

  • Pixele, o familie trece printr-o tragedie, si-au pierdut fiu, tata, prieten etc. si tu apari cu prostiile tale legate de vaccin. Aproape ca te bucuri ca s-a intamplat asta desi nici nu stii daca era vaccinat sau nu, tu in sinea ta vrei sa crezi ca da si mai ales vrei sa crezi ca fix de la asta a murit saracul om. Inainte de covid nu se mai murea de infarct sau alte probleme de sanatate? Sau in mintea ta bolnava s-au sters toate amintirile post pandemice? Dumnezeu sa-l ierte si putere familiei sa treaca peste aceasta tragedie.

  • Daniel avea ambele doze + booster, deci nu l.a omorat covidul ( poate vaccinul)
    Nu mai aberati, a avut infarct, in uktima vreme se simtea cam rau, se si ingrasase…

  • După ce trece sezonul estival (ie foame și lu’ Horeca) și se deschide iarăși sezonul de înțepături (ie foame și lu’ big farma) să mergeți încolonați să luați panaceul. Clar, merită!

  • L am cunoscut personal și m a ajutat profesional ….un profesionist desăvârșit ….un om plin de.viata…un tata model și un soț devotat familiei …nu îmi vine să cred că așa nenorocire s a putut întâmpla ! Drum lin printre stele,draga prietene ! Nu te voi uita niciodată ! Adi T,buzău

  • Stie cineva unde va fi ingropat sau capela unde va fi .va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.