I se sparge un pahar în cap, iar apoi i se pune ciobul la gât. Bruta a postat imaginile pe facebook

Sechestrată, bătută și umplută de sânge, amenințată și umilită.

E cazul desprins parcă dintr-un film horror trăit de o buzoiancă de 17 ani ajunsă la îndemâna „iubitului” din Ploiești.

Fata, probabil și ea cu mintea scurtă, s-a îndrăgostit de un ceea ce pare a fi un diliu din Ploiești.

Acesta o bătea și umilea pe tânăra cu care avea o relație de aproape un an – îndeosebi atunci când rămâne fără droguri, țigări ori băutură.

Ca să se dea mare în fața prietenilor, filma scenele de violență din apartamentul din PLoiești și le posta pe facebook.

Cea mai teribilă scenă e cea în care sparge un pahar în capul fetei – și așa tăiată la gât și cu ochiul vânăt – iar apoi îi pune ciobul rămas la gât.


Din fericire, într-un moment conștiență, dar și potrivit – bruta plecase după țigări și alcool – fata a reușit să fugă din apartament și să se refugieze la un post de poliție.

Acum a ajuns acasă la părinții ei dintr-o localitate din Buzău (ieri a împlinit 18 ani), iar bruta din Ploiești a fost reținută de polițiști pentru violență în familie și violarea vieții private.

Astăzi, un judecător va decide dacă e sau nu cazul arestului preventiv pentru 29 de zile.

Mai multe imagini cu scenele de violență, dar și o declarație a victimei, a postat într-un material de presă Observatorul Antenei 1.

Click AICI și AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată fotografiile zilei de la Buzău. Mii de buzoieni au participat CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „I se sparge un pahar în cap, iar apoi i se pune ciobul la gât. Bruta a postat imaginile pe facebook

 • SINCER!….. lipsa educatiei,lipsa locurilor de munca…… sistemul corupt……..etc…..Baiatul ar trebui dus la un centru penitenciar de reeducare,unde sa munceasca sa citeasca si sa invete o meserie! Bun era sistemul socialist! ;)E parereaea! Cu stima!

 • Se pare că tânărul consuma substanțe interzise cu alcool,or,în această situație cred că are circumstanțe atenuante și poate fi recuperat.Mai mult,buzoianca noastră,a fost agresată de tânăr cât timp era minoră,deci ,unde îi este protecția din partea autorităților?Trebuie văzut ce ,,au consumat,, și recuperați amândoi.Nimeni nu a scris la ce liceu se ducea fata,ce formă de învățământ urma!Acest caz este unul tipic românesc ,toată lumea a știut de drama fetei și a băiatului ca…consumator de legale și nimeni nu i-a ajutat!Întreb,unde este prevenția IPJ BZ și IPJ Ploiești?

 • un animal! la puscarie cu el!

 • Din fotografie se vede ca dementul ala schizofrenic este o bruta.Totusi,ar trebui sa ne dati mai multe detalii si despre ‘fetita’,fiindca se pare ca nu este nici ea o ‘usa de biserica’ daca a acceptat compania unui asemenea ANIMAL.
  Dincolo de acest caz, cred se impune reintroducerea pedepsei cu moartea! Cu riscul de a fi exclusi din UE,probabil ca se impune reintroducerea pedepsei cu moartea fata de nenorocirile de toate felurile care se petrec in tr-o tara ca Romania ,unde se vrea ‘democratie’.Macar pentru o perioada de cativa ani(2-3),pana se face putina …..’curatenie’.

 • Nu vad care e problema pana la urma, daca asa se iubesc ei, e treaba lor.
  Aveti impresia ca ea e o usa de biserica… daca era nu fugea la el sa preacurveasca.
  Asta a cautat asta a gasit… are si fata o fantezie, vrea baiat rau si si-a gasit alesul inimii.
  Cine suntem noi sa criticam iubirea lor… daca lor le place sa isi dea cu sapa in cap si dupa sa se tavaleasca in pat, e treaba lor, atata timp cat o fac in interiorul casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.