Ia 72 de milioane pe lună. Pentru că-i membru într-un Consiliu de Administrație

Nu știm de ce, dar locotenentul de încredere al lui Boșcodeală, Fănică Bârlă, a fost luat în vizor de cei de la Cațavencii.

Aceștia au anunțat săptămânile trecute presa din Buzău, iar joi au publicat și un articol (CLICK AICI) în care informează că Bârlă a fost numit de ALDE membru în Consiliul de Administrație de la Loteria Română – de unde primește lunar 72 de milioane de lei vechi – impozabili.

Bârlă a fost numit în Consiliul de Administrație, cel mai probabil, de Adrian Mocanu pe atunci la ALDE. Fostul viceprimar și-a păstrat sinecura și după ce Adrian Mocanu și toată gașca au trecut la PMP.

Bârlă și-a procurat anul trecut ca membru ALDE și funcția de director la Electrica Distribuție Buzău

Cei de la săptămânalul de satiră Cațavencii s-au interesat și de starea incompatibilității lui Bârlă. Buzoianul a fost declarat incompatibil în iulie 2017 de ANI (pe când era viceprimar ar fi fost angajat și la firma de maxi taxi a familiei, SC Envient SRL) – CLICK AICI.

Bârlă a dat în judecată ANI, dar pe 18 decembrie 2017 (CLICK AICI) a pierdut pe fond la Curtea de Apel București. A doua azi, Bârlă și-a dat demisia din Consiliul Local (pe atunci era membru PSD). Procesul cu ANI nu-i terminat, Bârlă a făcut recurs. Există riscul ca Bârlă, de va candida și va fi ales în toamnă la locale, să-și piardă mandatul pe parcurs în caz că va rata și la recurs.

Bârlă și-a anunțat dorința de a fi candidatul PMP la Primăria Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

11 comentarii la „Ia 72 de milioane pe lună. Pentru că-i membru într-un Consiliu de Administrație

 • Și crede cineva că Dl.acesta va ajunge primar? Mă f. îndoiesc.PMP(- 25/ taiere salarii și pensii) , ALDE un partid minuscul au ajuns să facă legea in Buzău.Ne meritam soarta

 • Tre să recunoaștem : cu sau fără simpatii pentru persoana sa, Conu Fănică este parcă rupt din Caragiale ! Tipul de ” mitică ” ce știe să cadă-n picioare, ce simte cum bate vântul, are vorbele la purtător și unse cu multă miere… Deci,multe calități- nu numai defecte… E de urmărită evoluția sa politică !…

 • Aşa de silă mi-a fost de personajele astea (Boşcodeală, Bârlă şi restul clicii lor) cât timp Buzăul s-a aflat pe mâna lor, nerealizându-se practic NIMIC, încât preferam să mă lipsesc de ştirile locale, doar pt. a nu le mai vedea moacele… Neexistând nicio dezvoltare a Buzăului în vremea acestor inşi, nu puteai avea nici chef, cu atât mai puţin satisfacţii ca acum, în epoca Toma, o epocă de-a dreptul ÎNFLORITOARE pentru oraşul nostru, ceea ce e destul de vizibil.

 • Dar ce om! Ce educație, ce studii înalte și la timpul lor are acest Fănică! O dovada vie cum funcționează politica românească și cea buzoiană! Iar cel care l a numit, un alt om de mare clasa, se vede pe el!
  Va rog sa dispăreți, lăsați ne sa trăim, sa respiram, v ați cocoțat de 30 de ani în spatele nostru și ne omorâți zi de zi, omorâți viitorului copiilor și de aceea fug în toate părțile! Nu va recomanda nimic, nu reprezentați nimic în afara de niște manevre jegoase pe care le faceți.

 • In declaratia de avere a mentionat 7200 lei in tot anul 2019. Ori a fost numit din decembrie, si a luat doar pe o luna( enorm!), ori A.N.I DOARME?

 • Mulțumesc pentru articol. Dacă gargaragiul Stamule și nimeni în drum Bârlă înșfacă lunar 72 de milioane ca sinecuri din partea holerei galbene de la Loteria Română am un motiv serios să nu mai joc la loto. Trebuia să-mi fi fost deajuns colaborarea jegoasă a Loteriei cu grecul Kokalis, infractor urmărit general prin Interpol, dar îmbârligăturile cu de alde Bârlă le pune capac la toate. Destul. Mulțumesc sincer încă odată!

 • “Mare om , mare caracter ! ”
  A fost locotenentul lui Boscodeala ! Acum e locotenentul lui Mocanu Jr.!
  Asta pana moare nu ajunge nici capitan ! Nu mai depaseste stadiul de … !!!

 • Cât îi dai din salariu lui Mocanu, măi Fănele, știe toată lumea că tu nu păstrezi toți banii! Măi Fănele, ai distrus viitorul copiilor noștri. Ai studii la timp,da grade,câte grade ai ? Nu gradele pe care le bei, alea cu care torni și ordoni!

 • Ăsta, important de reamintit, e cel care era responsabil pe vremea lui boșco de transportul local buzoian. Sub atenta și “competenta” lui administrare a proliferat șmenul maxi-taxi, Transbus fiind aproaoe falimentat de concurența neloială făcută de maxi-taxi, sub atenta supraveghere a acestui politician despre care, se spune, avea propria firmă de maxi-taxi ascunsă în acte pe numele altora.
  Fauna ăstora ca el trebuie extirpată din administrația orașului. De bună voie nu vor lăsa ciolanul.

 • Cat tupeu, frate, cat tupeu pe conul Barlescu….
  Incredibil.

 • Pe cetățeanul cinstit care aleargă la munca dimineața și plătește o viata un apartament îl doare undeva dacă acest ins lacom dă jumate lu’ Mocanu sau nu (alt îmbuibat, mănâncă toți cu 5 linguri). Nu va mai ajunge? V-ați făcut vile, v-ați asigurat, v-ați asigurat și amantele și tot neamul și tot nu va mai saturați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.