„Ia, uite! Ce s-o fi deschis acolo ?”

„Ia, uite! Ce s-o fi deschis acolo. Istanbul ?”, a remarcat azi, privind în față, viceprimarul Ionuț Apostu, la conferința de presă susținută în părculețul de lângă Primărie.

La finalul conferinței, în drumul către mașină, reporterul a trecut prin fața „Istanbulului”. E vorba, așa cum era previzibil, de o șaormerie.

„Nu, n-are legătură cu Istabulul. I-am zis așa pentru că mi s-a părut mie mai atractiv. Sau, ar fi totuși o legătură. De la Istanbul cumpărăm niște sucuri pe care le dăm gratuit celor care comandă la noi”, ne-a spus proprietarul.

Rămâne de văzut în săptămânile/lunile următoare dacă „Istanbulul” va supraviețui la Buzău, dacă zona-i cu vad, dacă șaorma-i bună, etc.

loading...

10 comentarii la „„Ia, uite! Ce s-o fi deschis acolo ?”

 • Marcheaza Tereaca articolul cu un mare „P”….asa-i corect, nu mai tot inventa pretexte ca sa publici materiale publicitare disimulate!

  Răspunde
 • Nu-i nicio publicitate disimulată! Omul ăla nu-mi dă nimic, eu nu-i cer nimic. Să-i zicem că e la categoria „susținerea micilor afaceri locale”.

  Răspunde
 • Iar articolul cu domnul profesor Enescu, pe care „l-ai legat” de primarul Toma, la ce categorie îl înscrii Auraş? Şi apropo, tot nu am înteles pe cine a deranjat comentariul meu nepublicat!

  Răspunde
 • Haida de….te plateste in natura (shaorme)…ca doar stie toata lumea cat esti de pofticios….
  :)))

  Răspunde
 • Pentru Thomas. Deși de câțiva ani port o minge sub tricou, la capitolul șaorma nu m-ați nimerit. Probabil d-asta fac și scandal la adresa aglomerației de la Jabbar. De-aș fi fost client, poate aș fi fost mai tolerant.

  Răspunde
 • Răspuns pt. Florian. Articolul cu dnul prof. Enescu a fost, dacă vreți, o dedicație la adresa prietenilor mei „boșcodiști”. Ca să vadă și ei ce însemnă să faci (cu adevărat) administrație. De fapt, cred că știu și ei, în sinea lor, dar n-au cum s-o recunoască public.

  Răspunde
 • Domnul „antreprenor”, este un fost valutist, camatar. Asa ca le dorim tuturor Pofta Buna ! ::))

  Nu cred ca dl. Tereaca se umilea la reclama pe shaorma, dar totusi, subiectul asta nu era o stire…

  Răspunde
 • Ptr.Auraş! Rămân la părerea mea! Sit-ul este citit de persoane cu inteligența peste medie, dovadă fiind majoritatea comentariilor, pertinente, chiar dacă sunt contrare uneori! Aşa că,
  nu jigni inteligența acestor persoane! Articolul a fost o osana adusă actualului primar şi sunt absolut sigur că domnul profesor ENESCU nu şi-ar fi dorit vreodată asocierea numelui său cu al vreunui politician, fie că se numeste Toma sau Boscodeală! Iar efectul poate fi invers, având în vedere cititorii site-ului! Aşa că, Auraş, „fii profesionist, ce dracu”!

  Răspunde
 • Răspuns pentru Florian. Eu zic că dimpotrivă, dnul Enescu a vut să-i multumească inclusiv primarului. Ce nu știti dvs e că nu a fost la prima mulțumire scrisă pe buzaucityreport. Iar dnul Toma nu-i vreun ciumat, ba dimpotrivă, un primar care a realizat nesperat de multe și căruia îi putem mulțumi atunci când a contribuit la înfăptuirea unui lucru bun pt comunitate. Și, la fel, criticat, când opinăm că a luat o decizie greșită.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.