Iată anunțul făcut de primar după sesizarea primită de la un călător


După scoaterea taxatoarelor de pe autobuze, biletele emise de Trans-Bus pe raza municipiului Buzău au avut două prețuri.

2 lei de la tonetă și 3 lei de la șofer.

Mulți buzoieni au considerat incorect tariful din autobuz, motivând că nu au avut de unde să-și cumpere bilet.

Fie nu exista tonetă în stație, fie era închisă.

Un astfel de mesaj a fost citit ieri de primarul C-tin Toma:

„Dl. Primar, după ora 17,30 nu mai găsim bilete de autobuz decât la șofer, dar la preț mai mare. Faceți tonomate ca în străinătate. Nici chioșcurile de ziare nu sunt deschise atunci. În Ploiești există tonomate”.

Solicitarea l-a convins pe primar, care a răspuns că problema va fi analizată și foarte probabil rezolvată.

„Este logic ce spuneți ! Am sugerat conducerii Transbus ca acolo unde nu sunt chioșcuri deschise biletul la șofer sa aibă același preț ca la chioșc !”

Cum sugestiile primarului sunt aproape literă de lege, e de așteptat ca măsura să fie aplicată în scurt timp.

Până acum Trans-Bus a replicat călătorilor nemulțumiți că pentru a nu cumpăra de la șofer ar trebui să-și cumpere mai multe bilete o dată sau să-și facă abonament. În niciun oraș din lume nu există tonete sau tonomate în absolut toate stațiile.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată îndemnul complet și primăria din jud. Buzău unde s-a afișat. CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Iată anunțul făcut de primar după sesizarea primită de la un călător

  • d le primar sunt persoane care vin mai tirziu de ora 20 CU TRENUL si nu au de unde lua bilete ca toate tonetele sunt inchise daca vii la ora 20 SI 30 nu gasesti deschis poate vine cineva in vizita si nu e obligat sa ia de la sofer cu 3 LEI biletul sau mai multebilete va rugam sa ramina acelasi pret la bilet si la sofer va multumim

  • Am spus-o de nenumarate ori si o sa repet pana cand vor intelege si cei care trebuie sa priceapa – Primarul si Directorul de la Trans-bus:pretul stabilit de ei pentru biletele care se vand in autobuz (3lei -pentru circulatia in oras) este ILEGALA si totodata,un ABUZ IN SERVICIU.Aveti nevoie de plangeri penale ca sa pricepeti? Nu mai zic de sila si scarba pe care le provocati cetatenilor prin aceasta ” hotarare,decizie” sau cum vreti sa o numiti.Sau doriti sa fiti catalogati si dumneavoastra ca fiind “tescarieni”? PS – “tescarian” = hot,infractor,borfas,lichea,…….

  • Vai , lacrimez de bucurie ce a putut să facă Toma pentru enoriașii sai !!!!

  • Șoferii nu trebuie sa vândă bilete ei trebuie sa fie atenți la drum nu la câte un călător care e fudul și nu poate lua 2 bilete sa le aibă în portofel de rezerva.Eu eram în stație la bazar așteptăm autobuzul o dna lângă mine stătea de vb cu alta dna, a venit autobuzul și ia cerut șoferului bilet la care șoferul ia zis de ce nu ați luat dna de la toneta ca era mai ieftin. Vedeți dv dna avea toneta de bilete lângă ea și a preferat sa stea de vb înloc sa și cumpere bilete de la toneta și nu de la șofer.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.