Iată când se dau invitațiile la marele spectacol de muzică populară de la Buzău. Botgros, Paladi, Leșe, Benone etc.

După concertul Joahann Strauss Ensemble de dinaintea Crăciunului, Primăria Buzău îi invită pe buzoieni la un alt spectacol de referință.

Sâmbăta viitoare la Sala Sporturilor buzoienii vor avea parte de un regal de muzică și dansuri populare.

Nicolae Botogros și Orchestra Lăutarii din Chișinău, Ioan Paladi, Benone Sinulescu, Grigore Leșe, Laura Lavric, Sava Negrean Brudașcu, Traian și Valeria Ilea sunt capetele de afiș ale spectacolului.

Pe scenă vor urca și dansatorii Ansamblului de Dansuri Transilvania.

În total, municipalitatea va primi de la tipografie în jur de 2200 de invitații. În afară de cele trimise către instituții, școli și licee, în jur de o mie de invitații vor fi înmânate buzoienilor care se vor prezenta miercuri cu începere de la ora 10.00 la ghișeul de la Sala Sporturilor.

De notat, că de această dată numărul de invitații distribuite la Sala Sporturilor va fi mai mare, intenția fiind ca toți buzoienii doritopri să aibă parte de bilet.

Spectacolul face parte de seria de evenimente dedicate Centenarului. Pe 27 martie se celebrează 100 de ani de la Unirea României cu Basarabia, la care a contribuit și buzoianul Alexandru Marghiloman – primul ministru de atunci al României.

Centenarul unirii Basarabiei cu România

Centenarul unirii Basarabiei cu România și contribuția marelui patriot buzoian Alexandru Marghiloman, primul ministru al unirii,va fi celebrat printr-un spectacol grandios, care reunește mari nume ale muzicii populare de pe ambele maluri ale prutului. Din suflet românesc! 17 martie, Sala Sporturilor, ora 17.#dinsufletromanesc #centenarromania

Posted by Centenar România la Buzău on 10 Martie 2018

loading...

3 comentarii la „Iată când se dau invitațiile la marele spectacol de muzică populară de la Buzău. Botgros, Paladi, Leșe, Benone etc.

 • Cinta si primarul ? Apare pe afis alaturi de maestrul Botgros

  Răspunde
 • De-a dreptul enervantă treaba asta cu pingback-ul. Una-două, pingback, pingback… Ai ceva pertinent de comentat în legătură cu articolul, fă-o cu cuvintele tale sau abține-te!
  Au învățat unii ceva și gata, o țin lanț…

  Răspunde
 • Dar se pot cumpara bilete? Sau se poate merge doar cu invitație?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.