Iată când se va închide podul de la Mărăcineni pe sensul de intrare în mun. Buzău

Opt luni vor dura lucrările de reparare a podului de la Mărăcineni, sensul de mers către Buzău. 

Buzoienii care tranzitează frecvent acest pod sunt îngrijorați, întrucât direcționarea întregului trafic doar pe sensul de ieșire din municipiu va însemna cozi însemnate la ambele intrări pe pod.

Astăzi s-a anunțat care va fi calendarul lucrărilor:

  • Organizarea de șantier – până pe data de 10 noiembrie 2017;

  • Lucrări de consolidare/reparații la pilele (picioarele) podului și la alte elemente structurale, fără închiderea circulației rutiere pe calea 2 (până în luna martie 2018);

  • Închiderea completă a circulației rutiere pe calea 2 și devierea întregului trafic auto în ambele sensuri pe calea 1, începând din luna martie 2018, până la finalizarea lucrărilor programate să dureze 8 luni.

Astăzi, prefectul Carmen Ichim s-a întâlnit cu reprezentanți ai Secției de Drumuri Naționale Buzău, ai firmei de construcții care a câștigat licitația (Freyrom SA Pitești), cu proiectantul și dirigintele de șantier, precum și cu reprezentanți ai IPJ Buzău.

Citește și articolul: O buzoiancă stă în casă cu o sută de câini! Iată unde se întâmplă și ce zic vecinii

S-au analizat modalitățile de reducere a impactului lucrărilor asupra circulației rutiere în zona acestui obiectiv și pe raza municipiului Buzău.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Iată când se va închide podul de la Mărăcineni pe sensul de intrare în mun. Buzău

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.