Iată care e răspunsul constructorului drumului

În ultimele săptămâni, mai mulți cetățeni au reclamat către buzoienii.ro praful și gropile de pe drumul județean dintre Cernătești și V. Vodă (Podu Muncii).

Imagine de la Beceni

DJ 203 K a intrat în reparații capitale, vechiul asfalt a fost frezat, s-a înlocuit terasamentul, dar turnarea unui nou strat de asfalt se lasă așteptată.

„Nu mai putem de praf. Ne-a intrat în case, în piele, și în gură avem. Ne-am săturat, e un chin, nu mai poți sta deloc în curte, imediat ce trece o mașină se ridică un nou val de praf. Dacă mai e și camion e jale”

„Să ude și ei drumul mai des. Mai trece din când în când câte o mașină, dar nu e suficient”

După trecerea unei mașini

„De ce se lucrează așa de lent ? Abia văd câțiva muncitori”

„Ne distrugem mașinile. Pe lângă praf au apărut și gropi mari. Ocolești una, dar dai în alta. Întrebați, vă rog, când au de gând să asfalteze ?”, sunt câteva din reclamațiile localnicilor.

Reporterul buzoienii.ro s-a conformat și a cerut explicații la Oil Company, firma din Slobozia care execută lucrarea.

„Îi înțeleg pe oameni și le cer scuze. Într-adevăr e un disconfort. Din păcate, ne-au ținut pe loc ploile din ultima perioadă. Au înmuiat terasamentul, trebuie lăsat să se usuce. Nu putem asfalta acum, nu putem să ne batem joc de lucrare. Dacă nu mai plouă, promit că de săptămâna viitoare începem turnarea primului strat”, a declarat Sorin Micșa, reprezentantul Oil Company.

Sorin Micșa: „Mai avem ceva probleme și cu niște conducte de apă care traversează șoseaua”

După rezolvarea tronsonului Podu Muncii – Cernătești, lucrarea va fi continuată înspre Săpoca și Mărăcineni. În Căpățânești și Potoceni, carosabilul va avea două benzi pe sens.

Și la Potoceni, pe bucata unde s-a lucrat, se așteaptă turnarea asfaltului pe ambele sensuri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Iată care e răspunsul constructorului drumului

 • Mergeti pe 203 k buzau -vadu pasi-robeasca-iti rupi masina in doua, aa pus la bajani cineva plombe in rest nimik

 • Nu ne trebuiesc scuze .Vrem urgentarea lucrării proiectul nu este decopertare a 30 Km și asfaltarea după 8 luni

 • Praful ala se face din cauza ca trec cu viteza, daca ar merge incet nu s-ar mai face praf.

  Nomal ca cu vremurile astea ploioase nu au ce sa faca decat sa astepte, ca daca toarna asfaltul pe suprafata uda exista riscul sa se faca praf pana la anul.

 • Nu au bani…au multe datorii si mie are patronul sa imi plateasca 2 tiruri de ciment

 • Stați calmi, că vine haștag USR-ul și veți avea imediat magistrale rutiere futuriste…

 • Drumul ăsta așa va rămâne până la următoarele alegeri. Sau dacă avem ghinionul să plouă, poate până prin 2025. Deja au început să dea vina pe vreme, țevi, lăcusta cu ochiul maro sau cormoranul auriu…

 • Marian Ceaușescu : stai jos ca esti prost , de ce amesteci lucrurile ,vad ca nimeni nu a zis ceva de psd !!!

 • Ceaușescu…nume predestinat…copii nostrii se îmbolnăvesc domnule, stiu ca nu iti pasă dar praful, pietrele de sar in curțile noastre să le înghiți dumneata..sa vezi cum e

 • Dacă mai plouă de două ori…ăștia o să asfalteze pe facebook

 • A fost reabilitat si drumul dintre Moldova si Maramures la care a prticipat si o firma din Buzau dar nu am vazut asa dezastru ma refer la praf si gropi .Acolo se refacea terasmentul pe o prtiune de 5-6 km si se asfalta . Ce face CJ BZ ??

 • Suntem luati de prosti , acest patron de doi lei incearca sa ne sugereze ca Dumnezeu dragutul e de vina[ pentru masinele faramate prin gropi si praful inghitit de riverani] ca nu mai opreste ploile ca sa poata el asfalta.Adica suntem la mila Domnului si a sf Ilie cand vor vrea ei sa se milostiveasca sa opreasca robinetul. Intrebarea mea este de ce s-a aprobat frezarea pe aproximativ 20 km de asfalt transformand drumul in ceva demn de safari-ul African, in timp ce asfaltarea merge in pas de melc. O are ne mai vindecam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.