Trei accidente în același timp. Drum periculos. Iată care e motivul

Decizie de ultimă oră luată de autoritățile județene pentru drumul național DN 2B de la Buzău la Brăila.

Din cauza fenomenului de ploaie înghețată s-a luat decizia restricționării temporare a circulației autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone.

La ieșirea din orașul Buzău, polițiștii rutieriști trag pe dreapta aceste vehicule de tonaj greu (camioane, autobuze, tiruri etc).

„Ca urmare a fenomenului de ploaie înghețată ce conduce la formarea poleiului pe carosabil, începând cu ora 8.10 a fost instituită o restricție pentru autovehiculele de peste 7,5 tone pe DN 2B Buzău-Brăila. Polițiștii acționează în filtre la ieșirea din mun. Buzău către Brăila, la Cilibia și Vizireni. Se acționează cu 4 utilaje care împrăștie antiderapant” – comunicat Prefectura Buzău

Din cauza stării carosabilului între mun. Buzău și Făurei s-au produs în ultimele minute nu mai puțin de trei tamponări. Șoferii ar face bine să evite temporar a se deplasa pe acest sector de drum.

UPDATE: La ora 15.00, drumul e în continuare închis autovehiculelor de peste 7,7 tone

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Cum s-au finalizat negocierile. Anunțul primarului CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.