Iată casa în care a sfârșit la doar 37 de ani cardiologul Adrian Negoiță

Aceasta este casa în fața căreia a murit  tânărul medic cardiolog buzoian Adrian Mihai Negoiță.

Întreg orașul vorbește despre această tragedie și se întreabă cum de a fost posibil ca un băiat tânăr și sănătos să se împiedice pe niște trepte și să moară.

Din fotografie se poate observa că vila familiei are în partea din față o terasa situată la aproape doi metri deasupra solului.

Undeva pe lateral trebuie că sunt treptele pe care s-a împiedicat tânărul medic, iar în cădere s-a lovit atât de rău cu capul încât și-a pierdut cunoștința și s-a declanșat hemoragia.

Cei care au pătruns dincolo de poartă au spus că trupul medicului a fost găsit cam la un metru de trepte.

Din păcate, accidentul s-a produs în timpul nopții și nimeni nu și-a dat seama de lipsa medicului.

Abia dimineață, cineva a ieșit din casă și a văzut trupul medicului întins pe jos. Dacă s-ar fi constatat acest lucru la timp, probabil doctorul ar fi fost salvat. 

După mai multe ore, criminaliștii ajunși la fața locului au încheiat ancheta și au plecat înapoi către Buzău. Atunci, a fost luat și trupul medicului și transportat la morgă pentru efectuarea necrosiei.

Este al doilea medic din spitalul județean decedat în ultima lună după dr. Anca Marinescu de la UPU. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată casa în care a sfârșit la doar 37 de ani cardiologul Adrian Negoiță

  • Halal articol! Mai cititi porcariile pe care le scrieti inainte de a le posta si mai revedeti limba romana ca nu chiar asa cum credeti voi ca e si ca o si stapaniti!
    Vestea e trista dar si articolul e varza, nu ai respectat nici macar reguli care se invata la clasele mici domnule ” jurnalist”!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.