Iată cât ar urma să coste un loc. Acum e 90 de lei

Din luna martie ar urma să crească tarifele parcărilor din oraș.

Atât a celor de la bloc (de reședință), cât a celor din oraș (parcările cu plată).

Executivul primăriei a lansat azi în dezbatere publică proiectul de hotărâre care ar urma să fie votat de consilieri în luna februarie.

Referitor la parcările de reședință tarifele ar urma să se majoreze de la 90 la 120 de lei.


Parcările cu plată „din oraș” vor fi de două feluri. Cu tarife fixe și cu tarife progresive.

Cele fixe – vezi lista mai jos – vor costa 3 lei/h între orele 07.00 – 16.30. În rest vor fi gratuite.

Firmele și instituțiile pot opta pentru abonamente contra a 200 de lei/lună.


Cele cu tarifare progresivă (vezi lista mai jos) – pornesc de la 2 lei primele 30 de minute între 07.00 – 16.30.

Până la o oră tariful e de 5 lei, iar între o oră și două ore – 12 lei.

De la două ore în sus se mai adaugă câte 10 lei.

După ora 16.30 și până la 21.00 tarifele vor fi fixe: 3 lei și gratuite pe timpul nopții.

Firmele și instituțiile pot opta pentru abonamente contra a 500 de lei/lună.


Pentru cei interesați, întreg proiectul poate fi consultat AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Afacere uriașă. Puii de la „Coco Rico” sunt pe 2 la mare distanță. Iată topul CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Iată cât ar urma să coste un loc. Acum e 90 de lei

 • O căruță de bani vor ăștia de la noi. Uite așa ajungem sa îl regretam pe Bosco, cu clica lui. Hai sa le-o tragem și noi, cu toții. Renunțăm la mașini, adică le ducem la țară, de unde am venit și mergem pe bicicleta, ca e mai sănătos. Autobuze avem destule și ne mai aduc, dacă suntem cuminți, iar stațiile de taxi apar ca ciupercile după ploaie. Și atunci la ce sa mai plătim o cârcă de bani pentru parcări, dacă renunțăm la mașini? Credeți-mă, va fi mult mai bine așa!

 • Ce se bucura lumea de strazi asfaltate, nestiind ca le vor plati de 7 ori cat fac. La noi ori nu se face nimic, ori se face ceva si costa de 7 ori, cat sa se sature tot politicianu, pana la femeie de serviciu, si toate firmele de consultanta si alte cele. Ar fi frumos unde sunt locuri mai multe ca masinile, sa se coalizeze toti si sa nu ia niciunul loc, sa le parcheze asa, i-ar ustura tare pe politicienii paraindartnicari. La mine la bloc s-au dus ca oile sa dea bani, dar locuri au ramas in plus.

 • Hahahha preturi corecte pt un coteț de oras

 • Foarte mari tarifele progresive si prea multe locuri incluse sub acest tarif. Plimbarea in parc va deveni foarte scumpa pentru parintii cu copii mici, incepand de la locul de parcare si pana la plata tuturor distractiilor oferite in centrul Crangului, care numai de calitate nu sunt, insa incanta ochiul unui copil, acesta fiindu-le rostul.

 • 30 și ceva la suta într-un an?
  Nu-i rău!

 • E corect! Mai ales in zona pieței centrale. Prea se-nghesuia lumea acolo. Sa se mai ducă și la mall, că-i gratuită parcarea!

 • Am si eu o singura nelamurire:
  Cum sa facem ?sa platim loc la bloc dar cand vrem sa venim acasa la 12 nu il mai avem ca este ocupat de altcineva si doar dupa ora 16:30 putem veneficia de el ,iar noi cu loc platit mergem sa parcam in locuri de parcare sa mai dam bani si acolo….
  Si acum vine intrebarea:cine este prostul?
  Raspuns:eu care platesc si colo si colo …

 • În municipiul Brașov parcarea costa 1,3 lei/ora, iar la noi e minim 3 lei/ora.
  De unde aceste tarife? Suntem vreo metropola unde salariul minim este de 3.000 lei net/luna?
  1,5 lei/ora ar fi un tarif corect și s-ar aduna mai mulți bani, ca la 3 lei/ora nu o sa se înghesuie lumea sa parcheze. Mai bine vinzi 100 de produse la un preț mic, decât 10 produse la preț foarte mare.
  Domnule Toma, ce urmează? Prețul biletului de autobuz în oraș 3 lei?

 • Problema nu e ca e scump, ci că unii dau o gramada de bani pe parcare, si vecinii platesc 0 lei parcand tot in aceeasi parcare sau pe trotuare si alte locuri interzise.
  In lipsa unor sanctiuni pentru parcarea pe locuri neamenajate a plati pentru un loc de parcare e o bataie de joc la adresa celor ce iau loc de parcare.
  Fraierii ce parcheaza legal platesc, si cei ce parcheaza ilegal nu, e corect asa ceva?
  Cei ce au carnet de partid nu isi vor lua loc ca vor parca oriunde vor si nu vor plati nimic, ca au seful de partid in agenda si chiar daca ar avea vreun politist curaj sa scoata PV din masina, imediat il va baga la loc dupa ce va primi apelul de la sef.
  Politistii deja sunt pusi sa recunoasca masinile si numerele celor mai grei sustinatori de partid ca sa nu ii incomodeze cu telefoane.

 • Vindeți-vă mașinile, și astfel ii trageți țeapă lui nea Tomita! Sa rămână toate parcările goale și ei cu buza umflata. Oricum, o bicicleta e mult mai ieftină și decât ultimul coteț de mașină, luat la a șaptea mână. Olandezii sunt mult mai deștepți, cel puțin la capitolul asta…

 • In centrul Sibiului langa piata, am platit 10 lei pentru 10 ore cat sa vizitez tot orasul. In Buzau cu 10 lei am timp sa ma duc sa achit taxele si impozitele ?!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.