Iată cât costă mașina și ce s-a întâmplat aseară pe Bd. Unirii!


Ghinion teribil aseară pentru un tânăr în jur de 20 de ani din Buzău.

Abia o luase, era nou-nouță, cu numere roșii, o bijuterie. Renault Captur, de la 11 mii de euro în sus, prin Programul Rabla la General Autocom Mărăcineni.

Tânărul se deplasa pe Bd. Unirii, înspre intersecția din Bariera Ploiești.

„N-am putut face nimic. Totul a fost într-o secundă. Cealaltă mașină mi-a sărit direct în față, de pe contrasens”, a explicat tânărul șofer.

Mașina zace acum în dreptul stației taxi de pe Unirii Sud, probabil cu daună totală.


Un lucrător de la RER, chemat azi-noapte de urgență, a măturat resturile înspre bordură.

Cum mărturiile erau destul de confuze, iar unele se băteau cap în cap, patru polițiști de la rutieră s-au deplasat aseară la fața locului pentru a descurca ițele accidentului în care au fost implicate patru mașini.

Polițiștii au intrat și la cazinoul de peste drum, de lângă sediul RCS-RDS, de unde o cameră era îndreptată -ideal-înspre locul tamponărilor.

Dacă polițiștii vor putea intrat în posesia imaginilor – stocate undeva pe la Brașov conform unei angajate – atunci totul va fi clar.

Cert este că pe contrasens a ajuns – cu viteză mare – un VW Passat, condus tot de un tânăr șofer – cu barbă. Prietenii acestuia susțin că acesta a fost acroșat de un alt autoturism și așa a ajuns pe contrasens.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Fabrică de termopane, trei mașini de pompieri nu dovedesc focul  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Iată cât costă mașina și ce s-a întâmplat aseară pe Bd. Unirii!

  • Cum Renaultul are ambele numere pe ea iar VW nu… as miza ca cel cu VW e vinovat.
    ma bazez pe faptul ca de obicei vinovatul e ala care imediat dupa accident grija lui imediata e sa ascunda numerele de inmatriculare.
    In plus, din pozitia masinii si daunele masinilor e destul de evident ca cel cu VW a intrat pe contrasens si a intrat in Renault.

    Pacat de ala cu Renaultul nou din reprezentanta, daca a mai facut si credit pentru masina… O sa aiba de umblat pe la judecatorie, ca nu va primi despagubiri juste de la asigurari de bunavoie mai mult ca sigur. Cunosc cazuri care s-au plimbat cu procesele intre 3 si 5 ani pana au reusit sa obtina o decizie favorabila de despagubire justa.

  • Era de jucărie Renault-ul? La cat plastic a picat de pe ea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.