Iată cât de mari erau cozile formate la ora 07.00. Foto din această dimineață

UPDATE:

Conform ultimelor informații coloanele de mașini au ajuns până aproape de Poșta Câlnău pe E85 și până în dreptul Primăriei Mărăcineni pe DJ203 K.


Noaptea trecută, fix la ora 24.00, muncitorii de la Drumuri Naționale alături de polițiștii rutieriști au montat bariera înaintea intrării pe podul metalic de la Mărăcineni (sensul Rm. Sărat – Buzău).

La ora 07.00 în această dimineață când reporterul buzoienii.ro a ajuns la pod coada de mașini se întindea de la Autorolla (intersecția cu Vadu Pașii) până la Buzău.

De asemenea o coloană mare de mașini se formase și pe DJ203 înspre Căpățânești, iar aceastea  creștea pe măsură ce părinții urmau să-și ducă înspre oraș copiii la școală.

În schimb, accesul dinspre orașul Buzău către pod se făcea în condiții bune, atât dinspre Bd. Unirii cât și dinspre Șoseaua de Centură.

„Duceți-vă încolo spre Autorolla să vedeți cât de mare e coloana. Eu stau chiar la șoseaua principală, mi-a trebuit un sfert de oră să pot scoate mașina din curte”, ne-a spus un buzoian intrigat.

La fața locului, de o parte și de alta a podului, sunt și echipaje de poliție rutieră care monitorizează situația. Deocamdată intervenția acestora nu este necesară, treaba fiind făcute de semafoare.

Se speră ca pe măsura trecerii timpului, traficul de dimineață înspre oraș să se reducă iar după ora 09.00 să se circule în condiții bune.

Un nou hop și mai mare va trebui trecut după ora 15.00 când traficul mare va fi dinspre oraș înspre Mărăcineni.

Citește și articolul: Ultima oră! Maxi taxi nu respectă rezilierea impusă de Primărie!

O galerie foto cu imagini de pe toate traseele de acces către pod a fost inserată mai jos.

loading...

6 comentarii la „Iată cât de mari erau cozile formate la ora 07.00. Foto din această dimineață

  • Nu erau mari deloc, erau chiar mici, am vazut cozi mai mari in trecut in oras la semafor pe diverse strazi (unirii, frasinet).
    E normal sa se faca ceva coada si la pod acolo cat timp se sta la semafor si se asteapta sa circule sensul celalalt. Dar nu sunt deloc asa cum anuntau unii, e chiar lejer.

  • Poate nu dimineață și la prânz, dar în restul timpului semafoarele vor încurca circulația.

  • Lăsați podul sa cada ,v-a gasit reparatul. nu vedeti ca se face aglomeratie

  • Am trecut la ora 00.30 și era deja semaforul pe roșu, am ajuns primul în semafor și am stat 10 minute, polițiștii erau acolo dar ei nu dirijau nimic, de pe variantă au trecut doar două mașini și în urma mea se făcuse coadă degeaba.

  • Cozi fratilor,si stiti de ce?pentru ca romanul vrea sa se dea el mare cu masina lui,si vine de la maracineni(un exemplu) la buzau cu masina in loc sa ia transport in comun,si asa scapam si de cozi,si laurma si de poluare
    In primul rand facut repede o banda doar pentru transport in comun

  • Să nu cumva să cereți aplicarea legislației privind protecția mediului samsarilor balastierelor șpăguiți de șefimea Direcției Apelor și de mafia politică, fiindcă astfel s-ar repara podul mult mai rar, neavând cine să-i erodeze strucura de rezistență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.