Iată cât de tare bate vântul la Bisoca! Filmare a TVR de azi, la prânz

Iarnă în toată regula în zona de munte a județului Buzău. Echipa de corespondenți a TVR de la Buzău a reușit să urce azi alături de echipajul ISU până sus, pe culme, la Bisoca. Dacă zăpadă aveam habar că s-a depus destulă și că e frig, nu știam că vântul poate bate atât de tare. Urmăriți clipul de mai jos postat de reporterul TVR – Antonia Ioniță pentru a vă face o imagine cât mai exactă despre cum e vremea la munte. Reportajul complet îl puteți urmări în jurnalul TVR din această seară.

 

Echipa TVR a însoțit echipajele ISU în misiune. Iată comunicatul emis de ISU Buzău:

În cursul nopții o autoșenilată din cadrul I.S.U Prahova și autospeciala de „transport persoane  și  victime multiple” din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău s-au deplasat în zona Bisoca și Sărulești  pentru a prelua și transporta la Spitalul Județean Buzău, patru persoane ce sunt programate pentru dializă în cursul zilei de 21.04.2017.   Datorită drumului greu accesibil, condițiilor meteo deosebite ( zăpadă mare, vânt puternic) s-a reușit  aducerea  a două dintre ele în zona circulabilă fiind  preluate de o ambulanță S.A.J. Misiunea a continuat pentru preluarea și aducerea la spital și a celorlalte două persoane.

Din păcate, din cauza vremii câinoase din aceste zile, e clar că toți pomii fructiferi din zonă nu vor mai avea rod în acest an. Așadar, adio țuică de Bisoca producție 2017!

Auraș Tereacă

loading...

2 comentarii la „Iată cât de tare bate vântul la Bisoca! Filmare a TVR de azi, la prânz

  • Asa e tot timpul la Bisoca..Drumul greu accesibil..ce sa zic avem drumuri „faine”

  • Asa e tot timpul la Bisoca..Drumul greu accesibil..ce sa zic avem drumuri „faine”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.