Iată cât de tare bate vântul la Bisoca! Filmare a TVR de azi, la prânz

Iarnă în toată regula în zona de munte a județului Buzău. Echipa de corespondenți a TVR de la Buzău a reușit să urce azi alături de echipajul ISU până sus, pe culme, la Bisoca. Dacă zăpadă aveam habar că s-a depus destulă și că e frig, nu știam că vântul poate bate atât de tare. Urmăriți clipul de mai jos postat de reporterul TVR – Antonia Ioniță pentru a vă face o imagine cât mai exactă despre cum e vremea la munte. Reportajul complet îl puteți urmări în jurnalul TVR din această seară.

 

Echipa TVR a însoțit echipajele ISU în misiune. Iată comunicatul emis de ISU Buzău:

În cursul nopții o autoșenilată din cadrul I.S.U Prahova și autospeciala de „transport persoane  și  victime multiple” din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău s-au deplasat în zona Bisoca și Sărulești  pentru a prelua și transporta la Spitalul Județean Buzău, patru persoane ce sunt programate pentru dializă în cursul zilei de 21.04.2017.   Datorită drumului greu accesibil, condițiilor meteo deosebite ( zăpadă mare, vânt puternic) s-a reușit  aducerea  a două dintre ele în zona circulabilă fiind  preluate de o ambulanță S.A.J. Misiunea a continuat pentru preluarea și aducerea la spital și a celorlalte două persoane.

Din păcate, din cauza vremii câinoase din aceste zile, e clar că toți pomii fructiferi din zonă nu vor mai avea rod în acest an. Așadar, adio țuică de Bisoca producție 2017!

Auraș Tereacă

loading...

2 comentarii la „Iată cât de tare bate vântul la Bisoca! Filmare a TVR de azi, la prânz

  • Asa e tot timpul la Bisoca..Drumul greu accesibil..ce sa zic avem drumuri „faine”

    Răspunde
  • Asa e tot timpul la Bisoca..Drumul greu accesibil..ce sa zic avem drumuri „faine”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.