Iată cât va costa de la 1 ianuarie accesul cu mașina în Parcul Crâng!

Accesul cu mașina în Parcul Crâng ar urma a se face contracost de la 1 ianuarie.

În acest fel, municipalitatea speră să-i mulțumească pe buzoienii, probabil majoritari, care susțin interzicerea totală a accesului auto în Crâng.

De asemenea, se lasă această posibilitate și grupului, probabil minoritar, care dorește a intra cu mașina în Crâng, doar că va trebui să plătească pentru asta.

„Sperăm ca prin această măsură să limităm numărul mașinilor care intră în Crâng. Din punctul meu de vedere accesul ar trebui să aibă un rost. Fie prezența la manifestări importante, fie pentru aprovizionarea localurilor dinăuntrul parcului. Dorința noastră este de a înfrumuseța acest parc, de aceea și intenția municipalității de a-l prelua în proprietate de la stat”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Conform proiectului de hotărâre care va fi analizat de consilieri în ședința din luna decembrie o vizită cu mașina în Crâng ar urma să fie taxată cu 8 lei pentru persoanele fizice.

10,50 de lei va fi prețul pentru mașinile firmelor. Există și posibilitatea obținerii unui abonament nelimitat, contra a 42 de lei pe lună.

Fără să plătească nu o vor putea face nici mașinile de aprovizionare, costul fiind de 273 de lei pe lună.

Citește și articolul: Veste proastă pentru comercianții de la Bazar din partea Galleria Mall. „Ne pare rău, dar…”

Banii ar urma să fie strânși de Urbis Serv, care va face jumi-juma cu primăria.

 

Citește și articolul: O să-l admirați curând. Iată legătura bradului de la Limpeziș cu Buzăul! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Iată cât va costa de la 1 ianuarie accesul cu mașina în Parcul Crâng!

 • Altceva in afara de taxe noi sunteti in stare sa faceti pentru noi?
  Domnule primar data viitoare când veniți să ne cereți votul sa fiti pregătit: 500 lei votul pentru a va vota ca si candidat independent, 1000 lei daca veniti din partea unui partid. ….care este fundamentarea acestor biruri noi ? Sa stiti ca noua salariile nu ne-au crescut de cand ati devenit dumneavoastră primar.

 • Pai nu e normal sa stabilesti taxe? Domul Toma este un om anormal de normal pentru vremurile astea.. Adica un om extraordinar,,,Domnule Mircea…Ce treaba are votul cu taxa asupra unor oameni care in loc sa-si foloseasca picioarele( sau alte mijloace de locomotie) vor sa foloseasca masinile ca sa polueze Crangul si sa incomodeze pe alti oameni care vor sa se bucure de liniste? Domnule Primar..Taxa este cprea mica pentru masini..

 • O hotărâre foarte curajoasă și înțeleaptă , Ia gândiți-vă cum ar fi privită circulația mașinilor prin Herăstrău sau Cișmigiu în București ?Dacă nici în parcuri nu ne este permisă o gură de aer curat , atunci unde .Nu vă fie teamă că această hotărâre va trece.

 • foarte bine!

 • Mircea, ai treaba prea des cu masina in Crang de te vaiti de taxa?

 • Mircea, ai treaba prea des cu masina in Crang de te vaiti de taxa sau doare vb sa nu adormi?

 • Pingback:

 • Pingback:

 • orice om are 8 lei sa plateasca..da ne mai plimbam in crang???sau devine parcare????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.