Iată câte bilete de acces în Crâng s-au vândut azi!

Astăzi a fost prima zi de aplicare a noului regulament prin care accesul auto în Crâng se tarifează.

Polițistul local din gheretă a vândut azi (doar) trei bilete pentru persoane juridice și trei permise (lunare) pentru persoane fizice.

Lucru care l-a făcut pe viceprimarul Ionuț Apostu să se întrebe unde sunt toți cei care cereau vehement permiterea accesului auto, mai ales că azi a plouat și nu era prea plăcut să mergi pe jos.

„Bilanțului primei zile de aplicare a taxelor de acces auto în Parcul Crâng: 3 permise lunare și 3 taxe de acces pentru persoane juridice! În total 6 mașini! Mă întreb retoric, unde sunt aceia care reclamau că nu pot ajunge în Crâng doar cu mașina atunci când plouă și e vremea urâtă? Unde sunt angajații agenților economici din Crâng care reclamau că este imposibil să ajungă la serviciu fără mașina personală? Nu aștept niciun răspuns…doar vreau să vă mai spun că parcul în această atmosferă bacoviană sub culorile toamnei arăta… însănătoșit! Parcă “se bucura” că l-am “iertat” de povara mașinilor care îl sufocau!”

Pentru a pătrunde cu mașina în Crâng persoanele fizice deținătoare de autovehicule vor trebui să achite 42 de lei – un abonament pentru o lună.

Persoanele juridice vor fi taxate cu 10,5 lei pentru fiecare intrare.

Nu scapă de plată nici furnizorii restaurantelor din Crâng care vor fi puși să plătească un abonament de 273 de lei/lună.

Referitor la prețuri, din discuțiile pe facebook s-au emis două păreri. Una, majoritară, că sunt prea mici, și una, minoritară, că sunt prea mari.

loading...

9 comentarii la „Iată câte bilete de acces în Crâng s-au vândut azi!

 • felictari pentru masura!
  vrem un crang curat fara masini si fara bodegi infecte!

 • Moca era mai bune dar bravo voia macar sa iasa bani polițistului comunitar din toata povestea asta .
  „Noi ne-o facem” cu munca noastră am cerut sa intram cu masina in crang.
  Acum „vom” plăti 800 lei total abonamente si bilete lunare si se mai cheltuiesc încă 2000 lei peste la salariul agentului care vai de el va îngheța de frig tot din vina „noastra”

 • asa trebuie procedat ca nu mai aveai loc pe acele alei de masini ,au destul loc in parcarea din exteriorul pacului

 • Jegul de pe insulița cand se curăță? Dărâmat tot si amenajat alta zona de joaca!

 • Ce misto cred ca taxa trebuie mult mai mare de 100 de ori ….sa se duca dracu cu bodegile lor din crang ….daca se fac si mai multe aleei cu tartan pt.alergat ( model TG.MURES) ar fi si mai frumos …mai multa miscare si curatenie …

 • Mi se par destul de multe in conditiile in care nici un biciclist nu a trecut azi pe acolo … e ok ca platim 4 casieri la urbis si 4 poltisti
  Locali ca trebuie sa fie prezenti 24/24 si 8h/zi + libere = 4 schimburi … face aceasi ambitie ca si cu politistii locali !! Platim si firme de paza si politisti locali . Usor de inteles de ce si grup romet e in faliment. Ambitiile nu duc nicaieri

 • In insulita s.au construit cotete peste cotete , au autorizatie ?

 • Acum nu se mai poluează crângul ?Nu, pentru că se plătește taxa …..Vai de voi….

 • Cetatene, unde naiba vrei sa faci loc de joaca pe insulita? Vrei sa-ti cada copilul in apa, sa-l duci fleasca acasa?
  Hai, totusi sa ne mobilizam si sa-i determinam pe edili sa darame intr-adevar sandramaua aluia si sa faca o cofetarie, unde sa fie strict interzis consumul de alcool, ce zici?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.