Iată câte gravide din Buzău au fost luate de acasă și duse la maternitate! S-a găsit doar un homeless

S-a comunicat numărul de gravide și de bolnavi din jud. Buzău ce au fost transportați la maternitate respectiv la spital.

Măsura a fost luată preventiv de autorități în așteptarea viscolului ce va lovi județul Buzău începând din această seară.

„Au fost internate în unitățile medicale competente 16 gravide, 6 pacienți dependenți de oxigen și 38 pacienți ce necesită dializă. În total 60 de persoane” – comunicat Comitetul Jud. pentru Situații de Urgență

În schimb, doar un homeless a fost găsit pe străzi:

„În cursul serii, pe timpul executării serviciului de patrulare a unui echipaj de jandarmi, a fost identificată o astfel de persoană, care a fost transportată ulterior la Centrul de Urgență de zi și de noapte pentru persoane adulte fără adăpost din municipiul Buzău”.

Aseară în adăpostul primăriei Buzău au fost cazate 49 de persoane.

„Să știți că anunțul venirii acestui val de ger și viscol n-a influențat deloc numărul de persoane cazate la noi. Tot atâtea am avut și săptămânile trecute când a fost mai cald. Oamenii s-au  deprins deja să vină la noi pe timpul iernii. Majoritatea vin doar seara ca să doarmă, pe timpul zilei pleacă prin oraș la treaba lor”, ne-a declarat Daniel Lambru, șeful asăpostului din Buzău.

Buzoienii sunt rugați ca în cazul în care au habar de existența unei persoane fără adăpost sau dacă aceasta nu beneficiază de sursă de căldură să comunice acest lucru autorităților.

loading...

3 comentarii la „Iată câte gravide din Buzău au fost luate de acasă și duse la maternitate! S-a găsit doar un homeless

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.