IATĂ CÂŢI CLIENŢI A PIERDUT ŞI CÂŢI MAI ARE R.A.M-UL

Conform unor date centralizate şi publicate pe site-ul ANRSC, RAM Buzău a pierdut 26% dintre clienţi între 2009 şi 2016.

Mai exact, s-au debranşat peste 5300 de locuinţe. În 2014 regia de termoficare buzoiană mai avea 15.327 de locuinţe conectate, ceea ce înseamnă că peste 40 de mii de buzoieni (31% din populaţie) se încălzesc iarna şi fac baie cu apă caldă de la RAM. 

Ca număr de clienţi, Buzăul se află pe locul 16 în topul celor mai mari oraşe in ţară. 

De notat că la Oradea s-a produs un fenomen invers, 16% dintre locuinţe branşându-se între 2009 şi 2014 la sistemul centralizat. Şi la Dr. Turnu Severin, a crescut numărul clienţilor, însă aici procentul este mai mic, de doar 2%. 

Pentru RAM Buzău, 2017, se anunţă cel mai dificil din ultimii ani. De la 1 aprilie, preţul gigacaloriei către populaţie ar urma să se mărească, după ce municipalitatea va diminua suma alocată pentru subvenţie. În ultima decadă cel puţin, municipalitatea a alocat anual peste 200 de miliarde de lei vechi pentru subvenţie. Acum, primarul C-tin Toma intenţionează să direcţioneze o parte din bani către asfaltări.   

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.