Iată ce a determinat asistența să-l aprecieze pe primar. Toma mai are de azi o funcție

De două ori întreaga asistență s-a ridicat în picioare să-l aplaude pe primarul C-tin Toma.

Mai întâi, după ce edilul șef a prezentat publicului un film de nouă minute cu realizările municipalității din ultimii doi ani.

Pare că Toma i-a convins pe cei peste 200 de delegați din sală că e un bun primar, dacă aceștia la final au ținut să-și arate prin aplauze aprecierea.

A doua oară, sala s-a ridicat în picioare după ce s-a anunțat că Toma a fost ales în unanimitate președintele organizației municipale a PSD.

„Vă mulțumesc pentru apreciere. E o reponsabilitate în plus pentru mine. Până acum aveam grijă doar de oraș, acum trebuie să mă ocup și de organizația PSD. Țin să-i mulțumesc în primul rând domnului Ciolacu pentru că a avut încredere în mine, m-a propus ca primar, iar apoi m-a susținut. S-a spus despre mine că sunt un tip conflictual. Nu-i așa. Sunt prietenul celor care muncesc și sunt serioși, dușmanul celorlalți. Țelul meu e să fac din Buzău un oraș modern și chiar un centru regional, chiar dacă pe o rază de 150 de kilometri sunt orașe și mai mari”.


„În primul rând, vreau să-mi cer scuze pentru perioada atât de lungă, peste doi ani, de interimat al funcției de președinte la municipiu. Dar, a trebuit să las să se așeze lucrurile pe făgașul normal. Domnul Toma a confirmat, a fost o alegere bună pentru postul de primar, acum a venit vremea să-și asume nu doar sarcina de a gestiona orașul, ci și organizația PSD pe municipiu. Societatea a avansat, oamenii au învățat, e vremea oamenilor competenți și a faptelor. Nu mai păcălim pe nimeni cu sacoșa așa cum se făcea în anii din urmă. Fără nicio lipsă de modestei, dar orașul și județul Buzău se dezvoltă accelerat, nicioadată nu au existat atâtea proiecte de infrastructură ca în prezent, cel puțin după revoluție”, a susținut în discursul său Marcel ciolacu, șeful PSD pe județ.

La final, cei trei capi ai PSD Buzău – Toma, Neagu și Ciolacu – au ținut o conferință de presă.

De notat că Ionuț Apostu a devenit președintele executiv al PSD Buzău pe municipiu, iar printre vicepreședinți sunt parlamentarii Lucian Romașcanu și Sebastian Radu, ca și Laurențiu Țepeluș – director adjunct la Hasdeu.

Vom reveni cu mai multe știri de la alegerile PSD în zilele următoare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Asfaltare la urgență. Ca să nu ne facem de râs în fața „englejilor”  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Iată ce a determinat asistența să-l aprecieze pe primar. Toma mai are de azi o funcție

 • felicitari pe toata linia. un om care stie ce vrea ptr oamenii judetului. cred ca la ora actuala sunteti singurul primar din tara care a-ti realizat intr-un timp scurt atitea. numai bosco nu a facut nimica in patru mandate. dzeu sa va dea sanatate si sa realizati tot ceeea ce v-ati propus

  Răspunde
 • Cred că Boșcodeală a avut cinci mandate nu patru.

  Răspunde
 • Să înțeleg că dl Toma va rămâne și pe viitor pe lângă funcția politică și primar al municipiului Buzău ? Pentru că începusem să-mi fac griji .Mi-ar fi picat tare rău rău să renunțe la funcția pe care a avut-o .Dar dacă este așa și rămâne în continuare și primar ,m-am liniștit un pic .

  Răspunde
 • Hoti….nenorociti…puscaria va paste…MUIE PSD…credeti ca mai punem botul la tilhari ca voi…hotilor…..

  Răspunde
 • Toma uită-te ora ta se apropie !!!
  De sfârșit, bineînțeles!!!!

  Răspunde
 • At 06/09/2018 at 01:10 ,,Toma comentatorul,, sa gasit cu ,,Gogu comentatorul,, 06/09/2018 06:15 cu care a mancat impreuna un RAHAT iar cand s-au dus la WC a iesit un ,, Anonim #Rezist,, at 05/09/2018 21:50………Felicitari Dl Primar !!! Cel mai Bun Primar al Orasului Buzau in ultimii 30 ani .

  Răspunde
 • …va spuneam mai devreme ca actualul primar Constantin Toma ne-a luat si putinul oxigen din centru prin taierea copacilor intr-o noapte si disparitia lor in aceeasi noapte, probabil n-aveau lemne de foc ,afara era inca iarna. Asteptam sa crease copacii pusi de actualul primar Constantin Toma. Si este atit de ambitios ca probabil vrea sa mareasca Buzaul pina la Tintesti…Oare domnule primar va veti face timp sa va ocupati si de tiganii criminali din Buzau care ca si in Timisoara sunt un real pericol pentru noi cetatenii acestui oras? Ma gindesc ca sunteti si dumneavoastra tata, iubit, cetatean al acestui oras si not asisstam la realizarile dumneavoastra numerous sau nu va pasa intrucit am depus o sesizare la primarie in piata Daciei ,numarul1(avem aceeasi strada Dar si acelasi numar) si m-au intimpinat multi politisti locali de am crescut ca sunt la puscarii. Nu stiu pentru cine sunteti bun dar multora dintre noi ne este foarte greu sa locuim in apartamentele noastre proprietate personala intrucit in Buzau tiganii fac legea si politia nici ca exista pentru noi buzoienii, ba i-am vazut pazind copacii.Iertati-ma ca v-am deranjat domnule primar

  Răspunde
 • A mai aparut un ,,ANONIM ,, Intrebarea este , cine la facut si ce a mancat ???? Aparent este cam straveziu si nu prea intelege cum sta treaba dispozitivele smart :))))))))))

  Răspunde
 • Le urez dlor Toma ,Neagu și Ciolacu ,o colaborare fructuoasă plină de realizări și cât mai puține contre ,să lucreze în folosul cetățeanului și să lase ceva și dlor în urma lor ,așa cum a făcut-o până acum dl Primar Toma .Succes .

  Răspunde
 • Ce ma bucur !!! sper sa fie toti in aceeasi celula ! asa sa le ajute Dumnezeu !!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.