Iată ce a pățit o mașină de la salubritate în cartierul Crâng

Conform site-ului adevarul.ro, ediția de Buzău, o autospecială RER folosită pentru transportul gunoiului a rămas blocată pe o alee situată vizavi de Complexul Crâng, la 10 metri de strada Traian Vuia.

Mașina de gunoi ridica în zonă conținutul tomberoanelor când, la un moment dat, gura de canal s-a surpat sub greutatea vehiculului.

Nu este un caz singular, numeroase astfel de guri de canal prăbușindu-se în acest an din cauza lucrărilor superficiale.

A fost nevoie de intervenția unei alte autospeciale pentru a scoate mașina de gunoi din groapă.

Citește și articolul: Un buzoian a filmat preț de câteva minute un grup de patru mistreți pe uliță într-un sat din Buzău. Iată clipul video

Compania de Apă a anunțat că va trimite imediat o echipă de intervenție pentru a repara cu mai mult simț de răspundere gura respectivă de canal.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată ce a pățit o mașină de la salubritate în cartierul Crâng

  • De Compania asta de Apă unde s-au aciuat toate leprele orașului, imbuibate si arogante ne-am săturat până peste cap. Ar trebui curățenie generală acolo. Dacă 60% dintre ei ar pleca, sigur lucrurile ar merge mult mai bine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.