Iată ce a pățit o mașină de la salubritate în cartierul Crâng

Conform site-ului adevarul.ro, ediția de Buzău, o autospecială RER folosită pentru transportul gunoiului a rămas blocată pe o alee situată vizavi de Complexul Crâng, la 10 metri de strada Traian Vuia.

Mașina de gunoi ridica în zonă conținutul tomberoanelor când, la un moment dat, gura de canal s-a surpat sub greutatea vehiculului.

Nu este un caz singular, numeroase astfel de guri de canal prăbușindu-se în acest an din cauza lucrărilor superficiale.

A fost nevoie de intervenția unei alte autospeciale pentru a scoate mașina de gunoi din groapă.

Citește și articolul: Un buzoian a filmat preț de câteva minute un grup de patru mistreți pe uliță într-un sat din Buzău. Iată clipul video

Compania de Apă a anunțat că va trimite imediat o echipă de intervenție pentru a repara cu mai mult simț de răspundere gura respectivă de canal.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată ce a pățit o mașină de la salubritate în cartierul Crâng

  • De Compania asta de Apă unde s-au aciuat toate leprele orașului, imbuibate si arogante ne-am săturat până peste cap. Ar trebui curățenie generală acolo. Dacă 60% dintre ei ar pleca, sigur lucrurile ar merge mult mai bine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.