Iată ce-a spus azi după ce a depus jurământul


E noua achiziție a poliției buzoiene.

Această frumoasă domnișoară a depus azi jurământul ca polițist după intonarea imnului național.

S-a angajat în luna martie în Poliția Buzău după ce a promovat concursul de ofițeri din sursă externă.

„Am lucrat înainte de poliție în sistemul bancar. Am terminat ASE-ul,  Faculta tea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Bursa de Valori. După o perioadă în care am lucrat la o bancă, a contat faptul că tata a fost cadru militar. Mi-a insuflat dragostea pentru uniformă și mi-am dorit să ajung fie în MAPN, fie în MAI. Așa că am ajuns aici, sper să fac o treabă foarte bună. Sunt onorată să mă aflu aici” – Mihaela Mihăilă

Mihaela Mihăilă a fost încadrată ca subcomisar la serviciul de investigații a infracțiunilor economice.

Alături de ea alți unsprezece tineri polițiști au depus azi jurământul în fața șefului IPJ Buzău, dar și a colegilor din poliția buzoiană.

Îi dorim atât ei, cât și colegilor, o carieră frumoasă, plină de realizări, astfel încăt Buzăul să fie un oraș sigur și cu mai puțini infractori.


Citește și: Neagu, azi: „Am adus 60. Sper să ajungem la o sută”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Iată ce-a spus azi după ce a depus jurământul

 • Mai bine a.ti întreb.a.o cite pile și relații,și cite sfori a tras să ajungă acolo….să fin serioși d.l Tereacă ….toți știm cum funcționează sistemul in Romania zilelor noastre…să ne mai lase cu citate comuniste….ne chinuim sa renovam un amărât de pod…și noi o dam in citate și texte….mă rog,să halească cine o vrea din astea. realitatea e cu totul alta și o simțim cu toții,dar a început să ne placă si nouă acest chin.cu respect,și nu am nimic cu d.ra,nici macar nu o cunosc,doar k a îmbinat frumos doua sisteme de.a dreptul găunoase…. financiar cu afaceri interne….la mai mare.

 • Si vorbele dumneavoastră se bat cap in cap. Spuneti ca nu o cunoasteti dar va permiteți să spuneți că a ajuns acolo prin pile, relații si sfori. De unde știți? Obicei prost sa aruncam cu vorbe doar ca sa ne aflăm în treabă:(

 • Nu trbuie jignit nimeni.Sistemul domnului Dragnea este de vina .Va dau un exemplu ,printre cei angazati de MAI din surse externe se numara un fost sofer de la mine de la firma , care a fost prins ca fura motorina constant si o alta persoana care lucra cu gestiune si a fost prins ca a furat bani din gestiune ( multi).Acesti oameni sunt pusi acum sa vegheze la binele nostru.

 • Gargara ieftina. Dupa ce si in sistemul bancar a intrat pe pile, s-a bagat la MAI tot pe pile unde are salariul dublu… ce gargara ieftina cu dragostea de uniforma, e dragostea de bani si putere. Putea sa fie macar cu bun simt si sa taca, dar a simtit nevoia sa fie nesimtita.

 • Anonimule, să știi matale că orice șut în fund e un pas înainte!

 • Sa nu dam cu noroi,concursul a fost deschis,asa ca succes.Poate ca a vrut la ACADEMIA DE POLITIE dar nu a intrat,la ASEnu se da examen,e suficienta o medie foarte mare,pe care o au foarte multi,dar la AP nu e suficient doar atat.

 • Acuma domnișoara sa aibă grija ca aici nu se consuma alcol

 • ” nimic nu-i întâmplător în România ” – zice o vorbă … Să sperăm că poliția română va privi la canalele polițiste de investigații și se vor inspira din ceea ce face, crede și poate o femeie-polițist de-acolo … Personal, să mă ierte Dumnezeu,mi-aș dori să am fiica sau nepoata angajate în sistemul românesc actual , acolo unde , mulți văd, puțini pricep !…

 • Mulți ,, anonimi „….
  Sper că noul cadru să activeze într-un serviciu pentru care este calificată deja și să le dea de furcă evazionistilor….și celor ce fac fraude bancare..doar vine din sistem…succes …( și un amănunt…la ASE se învață carte…nu vine de la o universitate ,,pe bani”..)

 • A facut ASE-ul?….fratilor,informati va inainte sa dati o stire aiurea…..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.