Iată ce a spus Toma după demisia de azi a lui Neder

Primarul C-tin Toma a rămas oarecum mască în momentul în care Andrei Neder și-a anunțat demisia – atât din funcția de viceprimar, cât și din cea de consilier local.

„E un moment trist și pentru mine. N-am avut nicio reacție când Andrei Neder și-a anunțat demisia, am încercat și eu să-mi controlez emoțiile. Andrei Neder a luat acum o decizie de bărbat serios. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Pot să mai spun că, din păcate, Andrei și-a luat țeapă de la Adrian Mocanu. Trebuia să-și vadă de treaba lui, să fie lângă mine, să facă și el cât putea. Din păcate, Andrei Neder a pus urechea la ce i-au spus cei din gașca lui Adrian Mocanu și a avut acea ieșire incorectă la Campus TV, prin care și-a dat foc la valiză”, a spus Toma, cu o mină de om supărat și cu o voce destul de scăzută.

Ciudățenie! Viceprimar tot de la ALDE ?

Pe de altă parte, Toma a anunțat că al doilea post de viceprimar ar aparține – conform protocolului inițial – ALDE, care ar urma să nominalizeze un alt viceprimar.

Momentan, în CLM Buzău consilier local ALDE a mai rămas doar Mihai Alexandru (vezi foto mai jos), iar Adrian Mocanu ar urma să caute pe lista depusă de ALDE în 2016 un alt consilier pe care să-l considere potrivit. Dintre Mihai Alexandru și noul consilier ar urma să se facă propunerea pentru viceprimar, deși există și varianta – mai corectă – ca ALDE să renunțe la această poziție în condițiile în care a ales să facă o opoziție adesea murdară la primarul Toma – vezi manipularea ordinară „Toma taie Crângul”.

Mihai Alexandru ar putea fi noul viceprimar al Buzăului. Nu se știe dacă acesta va accepta să-și lase serviciul de la Electrica pentru a fi viceprimar un an și trei luni.
loading...

Un comentariu la „Iată ce a spus Toma după demisia de azi a lui Neder

  • Deci NU Murgulet va fi Viceprimar, NU PSD isi va numi inca un Viceprimar, ci ALDE conform ALIANTEI care Guverneaza. Conform intelegerii in locul vacant de consilier urca URMATORUL din LISTA ALDE castigatoare in 2016, DAR ALDE poate stabili cine din lista va ocupa locul vacant, urmand ca cei situati deasupra lui sa RENUNTE. Daca exista unul care nu vrea, acesta va fi exclus din partid si PIERDE AUTOMAT acest loc de membru CLM. De fapt, solutia a venit de la CENTRU, adica Tariceanu-Dragnea in intalnirea de astazi, s-a rezolvat si supararea lui Toma dar si DREPTUL ALDE stabilit prin alianta de Guvernare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.