Iată ce are de gând să facă primarul în zilele următoare. Lista străzilor care vor fi asfaltate prioritar


Cu excepția, câtorva mici retușuri, lucrările de pe Calea Eroilor s-au încheiat.

Aseară, Calea Eroilor

S-au pus dale pe trotuar, s-a înființat pista de biciclete, s-a asfaltat strada (și străduțele care mărginesc cimitirul), s-au primenit spațiile verzi, s-a înființat expoziția foto și s-au refăcut monumentele din Cimitirul Eroilor (plus biserica).

După toate acestea, Calea Eroilor a devenit cea mai frumoasă arteră din Buzău și este pregătită pentru a-i primi de mâine pe invitații din țară și străinătate.

În obișnuitul mesaj către buzoieni, primarul Toma a furnizat veștile așteptate de buzoienii mai puțin interesați de Calea Eroilor și de evenimentele de miercuri și joi (vezi VIDEO la finalul articolului):

„Ne-am concentrat aici în ultimele săptămâni. Sper să fiu înțeles de buzoieni, trebuia să pregătim ca la carte acest eveniment. Din partea a doua a săptămânii vom începe deja lucrul în tot Buzăul. Vom intra în forță cu asfaltarea de noi străzi, acoperirea gropilor din carosabil, îngrijirea spațiilor verzi, locuri de joacă, platforme îngropate și altele”, a anunțat Toma.

Prima stradă pe care se va intra pentru asfaltare va fi Aleea Sporturilor. Se vor crea și mai multe locuri de parcare.

„În prima fază se va freza actualul asfalt, după care se vor turna două straturi de asfalt. Nivelul asfaltului se va apropia de partea de sus a bordurii, ceea ce va permite parcarea mașinilor în spic, cu roțile până în bordură. Acum bordura este foarte înaltă și nu permite acest lucru. Cel mai probabil vom începe treaba acolo de luni, băieții de la asfaltări sunt obosiți, le vom da câteva zile libere”, ne-a declarat Silviu Nicoară, director general Urbis Serv.

După Aleea Sporturilor, primele pe lista priorităților vor fi Pompiliu Ștefu, Horticolei, Oltului, Aleea Veteranilor, Iazul Morilor, Crinului (între Democrației și Transilvaniei).


Citește și articolul: Iată tronsoanele blocate și rutele alternative. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

19 comentarii la „Iată ce are de gând să facă primarul în zilele următoare. Lista străzilor care vor fi asfaltate prioritar

 • Angajații firmei de asfaltare a străzii Haiducului muncesc cind vor ei. de exemplu pe data de 14 si 15 Mai nu executa nimic pe strada , chiar primăria nu-i controlează deloc vad pentru ca in fiecare săptămînă se întîmplă cam aceiași situatie de cind au început să facă strada circa 3 săptămîni, sper ca domnul primar Toma sa vada mesajul si sa ia masuri

  Răspunde
 • Daca tot se apuca de Aleea Sporturilor ar fi bine sa verifice acele terenuri din zona Constam (Liceul3) care s-au intins si au ingradit pana in strada.
  Acolo trotuarul lipseste complet pentru ca e ingradit de cei ce au terenuri acolo si au construit si case sau spatii comerciale.
  Si cu ocazia asta poate asfalteaza un trotuar si pe partea aceea, nu doar pe partea cu blocurile.

  Răspunde
 • Hmmm !!! A inceput sa se ingrase de cand a ajuns primar

  Răspunde
 • Intradevar, asta am observat si eu, a luat multe kilograme chiar comparativ cu inceputul anului.

  Răspunde
 • Trebuie dat câteva zile libere,saracii,dupa spusele unui sef,pentru ca au muncit pentru prima data asa cum ar trebui!!!!!Rusinică!!!!

  Răspunde
 • O pista de biciclete total nefunctionala in acest moment si in urmatorii ani, cat despre zona a primit un alt aspect, insa ma intreb ce se intampla cu acele panouri foto dupa de data de 17 mai, banuiesc ca de atunci nu vor mai fi pazite si este posibil ca acestea sa fie distruse prin diferite mijloace.
  Cat depre primar, ne-am obisnuit cu iesirile sale, tinand intsrumentul in mana(microfonul- sa nu se inteleaga altceva) asa ca nu avem de ce sa ne speriem, isi face doar campanie electorala, este de inteles, insa ar trebui sa faca si putin sport, in afara de strans bani in buzunarul propriu, nu de alata dar ar ajunge ca fostul primar(cu burta mare) nu condamnat , asta ca sa fiu clar .

  Răspunde
 • Aveți doar de criticat. Cand face omul, nu e bine iar cand nu face e hoț. Eu unul, recunosc ca nu l-am votat dar acum Imi pare rau. Cu burta sau nu, este Primar…fata de ce am avut timp de 20 de ani. Respect!

  Răspunde
 • :)))) Din 8 muncitori in spatele lu’ primarele 4 stau si casca gura, 1 calca florile si mananca seminte si 3 munceste :))))))

  Răspunde
 • Prioritară ar trebui să fie si strada Crang2,în micro 14,e plină de gropi,începând de la Statuia Bastan și până la capătul traseului 7.

  Răspunde
 • Dar strazile din Dorobanti 2 cand vor fi asfaltate??/ Ne rupem picioarele mergand pe trotuare….

  Răspunde
 • Intreaba cineva la ce e buna pista de biciclete.
  Wow! Este excelenta! Se evita traficul si se ajunge pe aleile din Crang. Pe unde ajung si cei care se plimba cu masina prin parc.

  Răspunde
 • E bine că se muncește . Meseria e brățară de aur .

  Răspunde
 • Da strazile principale dar Micro 14 Srtada Biserici cu sc nr 12 liceul Sportiv cand va veni randu mai rau ca la tara.

  Răspunde
 • FELICITARI SI MULTA PUTERE DE MUNCA,SE SCHIMBA VIZIBIL FATA ORASULUI,CIT DESPRE RAUTACIOSI…..FARA CUVINTE!

  Răspunde
 • Domnule Primar, strada simila nu a fost asfaltată niciodată vă rog din suflet gândiți-vă și la noi, nu se mai poate în falul ăsta. Mulțumesc. Cu respect.

  Răspunde
 • Bd.N.Balcescu arata ca dupa bombardament.Nu a prezentat interes nici pentru fostul.Ne rupem gleznele mergand la serviciu.Niciodata in 30 de ani nu s-a asfaltat intre Starea Civila si Prefectura.

  Răspunde
 • Felicitări pentru tot ce ați făcut si doriți să mai faceți pentru Buzău si buzoieni!
  Intrebare: dacă pe o stradă se execută o lucrare (exemplu str Penteleu), de ce nu se termină totul,inclusiv astuparea şanturilor , a găurilor si asfaltarea ?
  De ce trebuie să suportăm luni la rând praful,să stricăm mașinile in şanturi?

  Răspunde
 • Nicodata románul nu va fi multumit! Felicitări ….si asta sa fie inceputul lucrarilor in oras!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.