Iată ce-au făcut asfaltatorii de la Urbis în timpul nopții

Ideea de a se asfalta străzile pe timpul verii în timpul nopții se dovedește a fi una bună.

Lucrările au avansat cu rapiditate, astfel încât pe strada Ion Băieșu s-a turnat primul strat.

Cu o excepție, pe un sens de mers, între fostul sediu PDL și semaforul de la Șc. Nr 5.

Asfaltarea va continua și în noaptea viitoare, astfel încât de mâine pe această stradă se va putea circula în condiții impecabile de la un capăt la altul.

După terminarea primului strat, gurile de canal vor fi aduse la nivel, și se va trece la turnarea stratului doi, cel de uzură.

Până acum, deși este în centrul orașului, artera nu fusese asfaltată niciodată integral, pe alocuri fiind prezent un strat de beton.

Ajutor au dat la asfaltare și polițiștii locali care au direcționat mașinile pe zonele unde se putea circula:

„E o idee bună asfaltarea pe timpul nopții când traficul este redus. Altfel, vă dați seama ce nebunie era aici în timpul zilei. E bine și pentru muncitori, noaptea e răcoare”, ne-a declarat, seara trecută, unul dintre agenții trimiși la fața locului.

Citește și articolul: Atenție, trecere de pietoni periculoasă! Pietonii vin din întuneric, vizibilitate mascată de un trunchi de copac. Zona este foarte circulată

Primarul C-tin Toma a anunțat că a căzut de acord cu conducerea Urbis Serv asupra unui program ambițios de asfaltare a 15 străzi din centrul orașului până la 20 octombrie 2017.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată ce-au făcut asfaltatorii de la Urbis în timpul nopții

  • E mare nevoie de calitate. Data, ternul de garanție şi cine recepționează lucrările să fie dat publucității. OK. AURAŞ TEREACĂ???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.