Iată ce avertisment le-a transmis lui Toma și Ciolacu

Venit în această dimineață la Buzău, Victor Ponta a ținut să facă singur, pe jos, câțiva pași prin oraș.

Când a ajuns în fața primăriei și-a zis să-i facă o scurtă vizită,a la birou, primarului C-tin Toma.

Pe care, afirmă Ponta, l-a ajutat în campania electorală din iunie 2016 – când a venit special la Buzău pentru a susține candidații PSD de la locale.

„Dragnea e cel mai răzbunător om pe care l-am cunoscut. Îi va minți la început pe domnul Toma, pe domnul Ciolacu și pe ceilalți că îi va ierta, dar el va căuta să le rupă gâtul. Dar, domnul Toma va ieși primar și fără Dragnea. Pot spune că, mai degrabă, singura șansă pe care o are de a pierde alegerile la primărie e să se afișeze cu Dragnea. Nu i-am făcut ofertă lui Toma de a se înscrie în Pro România, acum nu trebuie ca toți pesediștii să vină la noi”,a spus Ponta.

Ponta a venit azi la Buzău însoțit de patru foști miniștri din cabinetul său.

Sorin Câmpeanu (Educație), Nicu Bănicioiu (Sănătate), Daniel Constantin (Agricultură) și Ioana Petrescu (Finanțe).

Ultima nu a mai încăput la prezidiu, vizionând conferința de presă în picioare alături de Doru Muzgoci.

În schimb, la masă a luat loc Felix Rache, fost jurnalist de presă scrisă și tv, numit de Ponta coordonator al filialei Buzău a PRO România până la organizarea de alegeri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ponta fost azi la Buzău. Iată ultimele achiziții ale partidului său  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Iată ce avertisment le-a transmis lui Toma și Ciolacu

 • Dl. Poanta, va înșelați de data aceasta, Toma nu va mai ieși primar la urmatoarele alegeri…

 • Inca o dovada de lipsa de caracter. Postez aici ceea ce spunea recent Adrian Nastase referitor la acest specimen. Deci : Adrian Năstase: “Victor Ponta, lipsit de caracter. Nu-l mai recunosc. Nu știu dacă Ponta va reuși să treacă de lipsa de caracter. El nu are dreptate nici atunci când are. Eu nu cred că nu are atitudinea și abordarea morală necesară pentru a-l critica pe Dragnea…….”
  Iar eu mai adaug ca nu a fost dat afara de catre Dragnea ci s-a dovedit un mare tradator fata de PSD.

 • Nu stiu daca e adevarat ca a mers Ponta de la sediul de pe Unirii cu Patriei pana la Primarie la pas, dar daca a mers a ramas fara perechea de pantofi de mii de euro, ca sunt trotuarele varza pe traseul asta…
  Imi e greu sa cred ca a mers Ponta pe jos atat de mult, poate a facut acei cativa pasi doar de la iesire din sediu pana la limuzina parcata si apoi l-a dus limuzina in parcarea de pe platou din fata primariei, ca primarul a asfaltat doar acolo 50 de metri in fata la sediu doar pe unde stia ca va calca Ponta de la trotuar unde isi rezervase loc de parcare la intrarea in sediu.
  O fi trecut Ponta si pe langa cersetorii drogatii si betivii din zona Compania de Apa sau Parcul Sfintii Ingeri pe care ii sustine primarul cu ajutoare sociale fara numar? Sau a avut grija oamenii primarului sa ii cheme azi sa le dea banii pe ajutoarele de luna asta ca sa nu se afle acolo?

 • Gogu Bucur Anonim,, Ei se bucura enorm , ca pe Bosco in cur i-l vor :))))))

 • Uiti ca Bosco, ca si Toma a fost sustinut de Ponta si apoi Dragnea.
  Ambii sunt aceeasi mizerie PSD-ista.

 • Adevarul este ca la ora actuala nu exista un politician mai curat si mai bun ca Doru Muzgoci.Poate mai sunt dar eu nu stiu.Stie toată lumea cum l-a ajutat el pe Lungu,pe actualul primar Milea,pe Constantinescu pe care el la impus in partid împotriva tuturor,cum a muncit ,dar de primit nu prea se vede ca a primit vreodată ceva.Daca Ponta avea de ales un politician care sa-i reprezinte interesele la Buzau,Muzgoci era cel mai indicat.Stiu ca voia o funcție pe care i-au promis-o PSD-isti,dar nu S-au ținut de cuvânt.Are o capacitate de revenire in prim plan formidabila si sper si cred ca nu se va opri aici.Nimeni nu S-a zbătut mai mult ca el pentru drumuri,pentru spital si a ajutat multi oameni.Milea o sa aibă mari probleme ca nu mai face echipa cu Muzgoci.Va spun eu pe cuvânt ca asta nu fura .Nu m-ar mira sa rupă din toate partidele multi oameni la cât sunt astia scârbiți de ce se întâmpla.Aste cu hot cu trădător nu se potrivește lu Muzgoci .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.