Iată ce categorie de personal are venituri diminuate cu 900 de lei

E vorba de infirmierele și îngrijitoarele de la Medicină Legală, Pneumologie (TBC) și de la UPU.

Acestea au venituri diminuate cu aproape 900 de lei conform informațiile culese de reporterul buzoienii.ro.

Scăderea se datorează limitării sporului de condiții deosebit de grave de la 100% din salariu la 55%.

Astfel că de la 1800 de lei/sporuri/lună, această categorie de personal mai primește doar jumătate după ultimele modificări legislative.

Astfel că în Spitalul Județean Buzău starea de spirit este diferită.

În timp ce medicii exultă și aproape că nu le vine a crede că salariile li s-au dublat, alți angajați, de la baza piramidei salariale, sunt nemulțumiți și amenință cu proteste în perioada următoare.

Despre aceste modificări salariale și situația din spitalul buzoian, managerul unității – Claudiu Damian – pregătește o conferință de presă.

Citește și articolul: Capăt de drum la Buzău a unei practici apărute în comunism ? CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Iată ce categorie de personal are venituri diminuate cu 900 de lei

 • E idnamisibil ca o infirmiera sa câștige aproape cât un polițist. În ce tara trăim. ?

  Răspunde
 • O asistenta la unu a ajuns la un salariu de 7000 și un polițist care își risca viața în strada a ajuns la un salariu de 3000 de lei. Oare e echitabil? Din păcate mizeria ăsta de psd și a bătut joc de toți

  Răspunde
 • Vă imaginați ce salarii au dacă numai din sporuri pierd 900 de lei ? Ce să mai spunem de un pensionar care a lucrat 40-50 de ani,a avut o răspundere uriașă,sau a tras din greu în producție? Nu le-o fi rușine să mai protesteze ? Nu s-au gândii și ei la părinții sau bunicii lor care nu iau acești bani după o viață de muncă ?

  Răspunde
 • Sa se duca in privat, acolo unde tot salariul pe toata luna o sa fie mai mic decat scaderea bugetarilor provocata de micsorarea unui singur spor.
  Cat tupeu si nesimtire sa ai sa vii sa spui ca ai venit mic cand ai peste 1000 euro/luna chiar si dupa scadere? Adica de peste 4 ori salariul minim pe tara, ala pe care la privat il incaseaza 1/3 romanii aia care iti platesc tie salariul de bugetar.

  Răspunde
 • Pana acum se vorbea doar de „pensionari de lux”.Dar,din cate vad,avem si categoriile „bugetarilor de lux”.In afara de jigodiile din justitie,trebuie sa ii adaugam si personalul medical (de la doctori pana la asistente si infirmiere0.Ia aceste doaua categorii – cei din justitie si cei din sanatate sunt si cei mai mari SPAGARI.O fi nesimtirea direct proportionala cu aceste doua categorii profesionale?In mod indubitabil,raspunsul este DAAAAAAAAAAAAA!asasinii tortionari din justitie si criminalii harpagoni din sistemul de sanatate sunt capabili sa iti ia banii (multe milioane” si sa iti faca „dreptate” la Sfantul Asteapta,iar personalul medical „te trateaza si ingrijeste” pana crapi(dai ortul popiii).Si nu uitati ca astia nici nu raspund pentru nenorocirile si incompetenta lor! Oare nu a venit vremea sa dam si cu nenorocitii astia de pamant?

  Răspunde
 • Pentru managerul Claudiu DAMIAN exista doar medici….medici….medici….restul nu se pune!!!! Exista medici ce au 25000 lei pe luna….va Imaginați??? Iar spalatoresele si prostimea….un fleac…ne-au ciuruit!!!! Medicilor nu le-a tăiat sporurile, din contra a luat de la spalatorese si a dat medicilor…..săracii mai au si Cabinete..,.

  Răspunde
 • Foarte bine ca a luat… cum naiba sa incaseze o spalatoreasa peste 4000 de lei pentru simplul fapt ca baga niste rufe la spalat o data pe zi?
  Ala nu e salariu, e furt la drumul mare.

  Răspunde
 • Și infirmierele și polițiștii lucrează în condiții de periculozitate .Nimeni nu spune că sunteți plătiți corespunzător .De aceea și luptați pentru drepturile dvoastră .Dar vă rugăm gândiți-vă și la pensionari .Și ei au muncit .45 de ani .Și au o pensie de 1000 de lei .Numai că nevoile lor sunt mult mai mari .Odată cu vârsta ,sănătatea se șubrezește și ajungem la mila doctorilor .Un profesor nu primea un leu de la un copil .Cel mult o floare .Oare cât primește un cadru medical ,fie el doctor ,asistent ,sau îngrijitor ? Salariul de la stat aproape că nu mai contează .Mai ales că multe cadre medicale s-au privatizat și iau bani și de la sta și de la privat .Știți cât contează o vorbă bună pentru un pacient care vine la doctor ?…..

  Răspunde
 • Dar de un sofer pe ambulanta care cistiga aproape 11000 de lei ce sa mai zicem

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.