Iată ce decizie a luat azi Tudose în duelul dintre Carmen Dan și buzoianul Despescu, șeful Poliției

Conform presei centrale, prim-ministrul Mihai Tudose nu a dat curs solicitării ministrului de Interne pentru destituirea șefului Poliției Rutiere, buzoianul Bogdan Despescu.

Tudose s-a întâlnit azi-dimineață la Palatul Victoria cu Despescu, iar mai apoi în debutul ședinței de Guvern de azi a anunțat următoarele:

„Am avut o discuţie cu domnul Despescu, mi-a prezentat raportul. Am înţeles de pe surse că noua propunere (Cătălin Ioniţă -n.r) şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia (de şef al Poliţiei Române – n.r), şi l-am rugat pe domnul Despescu să-mi prezinte situaţia într-o săptămână. Acel făptaş a fost totuşi prins în două zile. De ce nu s-au luat şi alte măsuri? Îl aştept pe domnul Despescu să-mi prezinte concluziile“.

În acest fel, Tudose i-a dat cu tifla ministrului Carmen Dan. Presa centrală speculează că gestul de azi al prim-ministrului echivalează cu o solicitare – nerostită – către Carmen Dan de a-și prezenta demisia.

„Carmen Dan vrea să îşi dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea. Mi-au spus colegii din PSD. Ea trebuie să îi ceară voie lui Dragnea. Secretara de şcoală de la Videle e un dezastru”, a declarat aseară Victor Ponta la Digi 24. 

Pe surse, informațiile sunt că în PSD se desfășoară în aceste zile un război surd între gruparea Tudose – Ciolacu și Liviu Dragnea pentru supremația în partid. Tudose a cerut deja o remaniere, ceea ce unii traduc prin eliminarea fidelilor lui Dragnea din guvern, cap de listă fiind chiar Carmen Dan.

De partea cealaltă, nu-i exclus ca Dragnea să decidă trântirea guvernului Tudose – Ciolacu. O primă înfruntare va avea loc pe 29 ianuarie la Iași când se va ține un nou CEX al PSD.

loading...

Un comentariu la „Iată ce decizie a luat azi Tudose în duelul dintre Carmen Dan și buzoianul Despescu, șeful Poliției

  • Intarata-i drace,ca si mie imi place! Parca asa suna un vechi proverb romanesc.Daca din acest asa-zis „razboi” ,care sper sa devina un „fratricid de partid” vor pierde PSD-ul si toate „loazele…..specialisti’ ai partidului,cu atat mai bine noua si tarii.Ca cei care vor fi „necrofagii politici” vor fi din tabara lui Dragnea sau din tabara Tudose -servitorul Ciolacu”,putin ne pasa.Sa se duca cu totii unde a dus „mutu iapa”.Oricum,prin actiunile si activitatile lor,acesti nemernici submineaza tot ceea ce inseamna autoritate,pun in pericol grav siguranta nationala (nu mai zic de cea a cetatenilor!),distrug viitorul generatiilor urmatoare,……Sper ca romanilor „sa inceapa sa le pese’ de ceea ce se intampla in urgisita si chinuita noastra tarisoara din pricina unor criminali iresponsabili,avizi de putere si de bani,indiferent de pretul platit de romani prin umilinte,suferinta,batjocura,saracie,disperare,……..Inchei rapetand ceea ce am mai zis:fara morala,credinta si memorie,ce suntem?Cine suntem?E atat de greu de inteles ca fiecare trebuie sa judece si sa actioneze pentru BINELE COMUN,pentru viitorul copiilor si nepotilor nostrii,pentru o tara A NOASTRA,a tuturor?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.