Iată ce decizie s-a luat în privința închiderii școlilor din județul Buzău


La București, ca și în cazul ninsorilor din februarie, primarul Gabriela Firea s-a grăbit să-i trimită acasă pe elevii care învățau după-amiaza.

La Buzău, factorii de răspundere au fost mai cumpătați și au analizat cu mai multă înțelepciune.

„În județul nostru, conform informațiilor primite de la stația meteo vor fi ploi însemnate cantitativ, dar nu și vijelie. De aceea s-a decis ca elevii care învățau după-amiaza să urmeze cursurile normal. Foarte probabil se va învăța și mâine. Monitorizăm situația și dacă se va înrăutăți vom anunța imediat elevii, părinții și cadrele didactice”, a anunțat prefectul Carmen Ichim.


„Grindina ne-a spart burlanele”

„Se va învăța normal. Din câte am înțeles ploaia va începe în orașul Buzău după ora 20.00. Elevii termină orele la 19.30. Deci, ar avea timp să ajungă și acasă. Oricum, din ce mi-a spus doamna Burducea, prezentă la ședința de la prefectură, doar va ploua. Nu va fi și furtună. Mai rău e că după ploaia cu piatră de aseară ni s-au spart burlanele de la liceu. Eram și noi bucuroși că s-a asfaltat în curte și e frumos, acum am rămas fără burlane”, ne-a spus directorul Ionel Banu.

Citește și articolul: Sunt gata! Anunț al Trans-Bus privitor la cele 15 noi autobuze

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.