Iată ce drumuri județene se vor asfalta în perioada următoare. Promisiuni de la Neagu

După sectorul Buzău – Maxenu – Smeeni – Brădeanu, asfaltat ca la carte (despre care s-a scris AICI) și după cel de pe raza comunei Chiojdu (despre care s-a scris AICI), astăzi Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău a anunțat care vor fi viitoarele drumuri județene pe care se va interveni pentru modernizare. E vorba, în principal, despre drumurile din sudul județului, care au cele mai mari probleme. 

„Vom ajunge, în perioada următoare, până la Scutelnici, Glodeanu Siliștea, Glodeanu Sărat și Amaru. De asemenea, vom continua lucrările cu reabilitarea DJ care face legătura între comuna Rușețu și Padina. Știu că sunt probleme pe mai multe drumuri județene, dar vreau să fac un apel către locuitorii județului Buzău să înțeleagă faptul că numai cu răbdare vom îmbunătăți infrastructura rutieră a județului Buzău. Vreau să mulțumesc consilierilor județeni, indiferent de culoarea politică, pentru că au înțeles și au fost de acord să executăm aceste lucrări”.

Solicitări mari sunt de la buzoieni și pentru asfaltarea DJ203 K pe sectorul de la Mărăcineni până la Lopătari. Din informațiile furnizate în zilele următoare ar urma să fie anunțată firma câștigătoare care va face asfaltarea pe tronsonul dintre Mărăcineni – Podu Muncii. Finanțarea este asigurată de guvern prin PNDL.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Iată ce drumuri județene se vor asfalta în perioada următoare. Promisiuni de la Neagu

  • DJ 215 A – Izvorul Dulce-Blajani va fi asfaltat vreodata?

  • Dar de Bisoca se vorbeste va fi asfaltat vreodata ?

  • Dar intre Bozioru si Braiesti se va asfalta vreodata?

  • in orasul BUZAU cind ? strada bazalt strada simila

  • In acest an! Simila e prinsa la strazile neasfaltate deloc. iar referitor la bazalt se scrie intr-un alt articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.