Iată ce făcea „doamna” la locul de joacă. Educație zero!

E postarea zilei de la Buzău.

Un cetățean indignat a fotografiat o doamnă în timp ce scuipa semințe pe jos la locul de joacă din spatele blocurilor turn.

„Dacă mă puteți ajuta să o facem vedetă. Acesta este un loc de joaca pentru copii, nu de spart semințe”, a scris părintele unui copil în postarea de pe facebook și a atașat fotografia doveditoare.

Totodată acesta a inserat și o captură de pe pagina de facebook a scuipătoarei de semințe.

Postarea i-a atras atenția și viceprimarului Ionuț Apostu. A vorbit despre educația lipsă, dar și despre contactarea Poliției Locale.

„Nu vreau să fac niciun comentariu despre persoană, doar să transmit mulțumiri autorului postării pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Dacă ar fi sunat la 0238955 Poliția Locală în acel moment cred că nu mai era cazul ca imaginile să ajungă pe Facebook. Dragi părinți și bunici, e vorba de sănătatea și educația copiilor dumneavoastră!”.

Astfel de cazuri flagrante care prezintă educația lipsă a multora dintre buzoieni au mai făcut tapaj pe facebook (vezi foto mai jos).

Un domn a fost fotografiat în timp ce scuipa semințe pe holul policlinicii
A mâncat semințe în mașină, a oprit, a lăsat semințele pe jos și a plecat.

Citește și: EXCELENT! Se pregătește înființarea unei secții noi la spitalul din Buzău. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată ce făcea „doamna” la locul de joacă. Educație zero!

  • Amenzile trebuie sa fie date, nu doar sa existe pe hârtie pentru ca:
    -e nesănătos, insalubru (ce au aia în gură, bacterii, viruși, microbi, rahat, etc. nu trebuie sa ajungă pe stradă și sa le ducem noi în casa pe pantofi, nu mai zic sa scape un copil jucăria pe jos.
    -vizual un loc de joaca plin de mizerie, ca e de om ca e de caine nu prea mai poate fi numit loc de joaca pentru ca e mizerabil.
    -educațional e cel mai important. După un prost se iau zece copii, după unul cuminte, niciunul. Dacă la trecerea pentru pietoni un copil vede un dobitoc trecând când semaforul arata roșu el va retine ca se poate trece și pe roșu. Dacă copilul va fi lovit de o mașină in viitor vinovat e numai dobitocul însă numai Dumnezeu va ști asta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.