Iată ce-i transmit buzoienii lui Ciolacu. Peste o 100 au comentat, 400 au dat like


128 de comentarii și 475 de like-uri de la buzoieni a strâns în 20 de ore postarea lui Marcel Ciolacu, una în care îl critică dur pe Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii și spaime imaginare”, a scris Ciolacu într-una din cele mai severe luări de poziție a liderilor PSD din gruparea puciștilor.

Probabil că atâtea felicitări sincere n-a mai primit Ciolacu niciodată în activitatea sa politică, buzoienii apreciind postarea de pe facebook a liderului PSD Buzău.

Iată-le pe cele mai interesante dintre ele:

„Una dintre cele mai frumoase luări de poziție de azi! Partidul merge în viteză spre dezastru, condus de un cârmaci fără busola! Pana la capat si cativa pasi mai departe…”

„În sfarsit un presedinte, scuzati-mi exprexia ‘ cu sange in instalatie’”

„Tot respectul pentru articol. E ok gindirea. Dar nu doar Dragnea trebuie inlocuit. Mai sunt multi care ar trebui sa faca pasul inapoi si nu un pas ci macar trei. Si poate vine la conducere cineva care sa vada si interesul poporului nu doar pe cel personal.

„Probabil că este extrem de dificil și riscant să faceți o asemenea declarație, dar, din punctul meu de vedere, lăudabil. Uneori trebuie să ne asumăm anumite riscuri, dar să ne păstrăm coloana vertebrală.. felicitări!!!”

„De oameni cu initiativa si coloana vertebrala are nevoie tara! Felicitari!”

„Felicitari! Acum faceți dovada ca aveți demnitate! Pentru că cel mai periculos este să trăiești sub demnitatea umană!!!”

A existat și un mesaj – singurul – în care Ciolacu este criticat, iar Dragnea apărat.

„Gresiți flagrant! nu veti rezolva fractura din societate fracturind PSD. E clar ati achesat la cei care au dat foc la tara.  Odata plecat Dragnea, va cadea guvernul, pentru ca Dăncilă va fi tradata si data jos tot de catre initiative PSD si vor accepta ce le baga Johanis pe gât”

Rămâne acum de văzut care dintre tabere va avea câștig de cauză vineri în CEX.

loading...

5 comentarii la „Iată ce-i transmit buzoienii lui Ciolacu. Peste o 100 au comentat, 400 au dat like

 • Să ne ajute DUMNEZEU …. că … pe altcineva … nu prea văd !

 • Ma intreb prin ce metoda s-a constatat ca cele 475 likeuri sunt de la buzoieni. In realitate ele sunt de la nivel national si sunt putine, erau putine si daca proveneau doar de la nivel local.

 • Sa discutam de popularitate d-nul reportar? Pai hai sa vedem problema obiectiv
  :
  Din 475 de like-uri, 10% au fost din obligatie, oameni din sistem, nu neaparat afiliati la partid (institutii publice). Pe principiul „ma urmareste de la partid si tre sa dau like”
  Daca impart restul la 80 de organizatii din judet care au castigat alegerile locale inseamna 5 like-uri pe organizatie….foarte putin, numai BPJ-ul are peste 400 de delegati…nu mai vorbesc de membrii simpli.
  Daca ma gandesc la faptul ca fostul presedinte al PSD Buzau, are si acum la 2 ani de cand a iesit din viata politica, la o simpla postare intre 800 si 1300 de like-uri…..

  Obiectiv acum, oare de ce? Pai simplu, s-au saturat de ei inclusiv proprii membrii carora nu le profita amnistia si gratierea (ci doar lor sefilor) pe de o parte. Pe de alta, calitatea persoanelor – sefilor acestui partid pe plan local si judetean, lasa mult de dorit.

 • E o idiotenie sa crezi ca Marcel a facut un lucru bun,nu cadeti in plasa acestor mici secu,nu vedeti ca Dragnea de cand sustine ca o avere din marea neagra sa ramana totusi la noi amaratii,au tăbărât pe el toate puterile euro si atlantice, serviciile si bineinteles alde neica nimeni de la noi, care se cred deștepti votati de noi prostimea. Imaginativ-a un psd cu legea salarizarii terminata, legea pensiilor aplicata,cand mai poate fi dat deoparte acest partid de la guvernare,si atunci nu trebuie sa intervina serviciile interne,externe si toti papagali politici care doresc si ei ceva.

 • Cei mai multi buzoieni nu stiu cine e Ciolacu Insistati cu promo

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.