Iată ce instituție importantă din Buzău vine în loc

Schimbări în Galleria Mall.

De câteva zile magazinul Flanco de la etajul unu al centrului comercial și-a strâns calabalâcul și s-a mutat într-un spațiu nou – de la parter.

În acest fel, s-a eliberat spațiul – de lângă Happy Cinema – unde se va muta secția împrumut a bibliotecii județene.

„Suntem aproape gata. Punem la punct ultimele detalii, peste câteva zile cei de la Biblioteca Județeană pot începe operațiunea de mutare la Galleria Mall din clădirea de pe Bd. Unirii. Nu e vorba doar de spațiul de lângă Happy Cinema sunt și altele pe care biblioteca le va ocupa”, ne-a declarat Răzvan Zaharia, manager Galleria Mall.

Imobilul care găzduiește acum biblioteca, de pe Bd. Unirii, va întra într-un amplu proces de modernizare după ce CJ Buzău a reușit să câștige un proiect cu fonduri europene.

Biblioteca va funcționa la Galleria Mall între cinci și zece ani.

După ce se vor termina efectiv lucrările va mai trebui să treacă o perioadă de timp până când microclimatul din interiorul imobilului de pe Bd. Unirii va fi unul care să nu afecteze fondul de carte.

Pentru operațiunea de mutare, șeful CJ Buzău – Emanoil Neagu – a cerut ajutorul armatei de la Buzău.

Combinația bibliotecă și centru comercial este considerată una interesantă de către majoritatea buzoienilor. Un avantaj pentru bibliotecă e că se va putea folosi dimineața de sălile de cinema pentru diverse conferințe/lansări de carte, întrucât difuzarea filmelor începe – în timpul săptămânii – după ora 12.00.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Surpriză! Câtă lume a venit la Moromeții 2 la Buzău CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Iată ce instituție importantă din Buzău vine în loc

 • … tot „armata de la Buzău”, săraca de ea! Ce ne-am face fără militarii buzoieni? Vin ninsorile abundent, cu inzapezirile aferente, îi băgăm la înaintare pe militari. Vin ploile, cu inundațiile de rigoare, tot militarii sunt scoși la bătaie. Iar când nu se întâmplă mai nimic, ne apucăm și înjura armata, pe motiv ca au salarii nesimțite și nu fac nimic, ne mănâncă de bani, pe toți! Evident, comment-ul nu are nicio legătură cu conținutul articolului, dar cam așa stă treaba pe la noi!

  Răspunde
 • Macar atat sa faca si ei… ii platim cu mia de euro lunar dar nu muncesc decat maxim o luna pe an, si aia ca sa care niste cutii amarate cu carti… o fi bine oare? nu cumva e risipa maxima din bani publici ca sa ingrasam niste lenesi sa apere partidul in caz de revolta populara?

  Răspunde
 • După cum reiese din materialul reporterului este o combinație reușită între activitatea bibliotecii și latura … comercială din mall ! După cum se vorbește prin târg clădirea bibliotecii din Unirii , după ce va fi ” reabilitată ” va căpăta altă destinație, locația fiind monument arhitectural istoric și astfel este privită cu ochi… pofticioși … Dacă ne gândim bine, nici nu-i o surpriză întrucât frumosul imobil ( unul din puținele din oraș ) a mai … găzduit de-a lungul vremii vreo 4-5 ” instituții ” de stat – dar nu … sedii de partide !

  Răspunde
 • CJ, Primaria si Prefectura au facut o mare greseala ca nu au achizitionat acel mall cand a intrat in faliment firma ce il detinea si l-a vandut la pret mic. Astfel capatau o cladire perfecta (cu parcare mare) pentru un centru in care sa mute majoritatea birourilor care au program cu publicul si nu mai plateau chirie celui care a cumprata mall-ul.

  Răspunde
 • Pt.cel care injura mai sus armata ca castiga 1000 de euro,ii transmit ca armata face angajari si poate vrea si el sa vada cum se castiga 500-600 euro, noi il asteptam cu bratele deschise si in luna aia in care se munceste ii promitem concediu….

  Răspunde
 • Ca se munceste sau nu.. Daca nu esti in sistem n ai de unde sa stii..insa cu sigurant se observa din exterior ca la 4 fix cel tarziu ies toti pe poarta. Intrebare ptr cei pro patria. Daca la 4 fix ies le poarta militatrii de la ce ora au inceput sa se pregateasca de plecare? Minim 30 de minute inainte, pauza de masa, minim 30 de minute, alti timpu morti minim 30 de minute. Practic din 8 ore de munca din start raman doar vreo 6.5..asa cu indulgenta.. Fara sa pun cafeaua de dimineata.
  @Alex e asa sau nu..macar fi barbat si recunoaste

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.