Iată ce intersecție importantă va fi semaforizată

E ultima decizie a Comisiei de Siguranță Rutieră din municipiul Buzău.

A fost comunicată în această seară de primarul C-tin Toma.

„În ultima ședință a Comisiei de Siguranță Rutieră s-a hotărât ca intersecția dintre Aleea Sporturilor și Str. Alexandru Marghiloman să fie semaforizată. Decizia s-a luat în urma numeroaselor plângeri ale șoferilor că pătrund cu dificultate pe strada Al. Marghiloman dinspre Aleea Sporturilor”, a anunțat primarul.

Plus trei noi ronduri

Tot în ședința Comisiei de Siguranță Rutieră s-a aprobat înființarea a trei noi sensuri giratorii pe Bd. Stadionului la intersecția cu străzile Oltului (la spital), Răscoalei (intrarea în Micro XIV) și Bazalt (capăt stație autobuz 7 și 8).

Noile ronduri vor fi amenajate după ce se va finaliza modernizarea cartierului Micro XIV  -așa cum s-a procedat anul trecut cu cartierele Dorobanți I, II și Broșteni (atenție, nici aici lucrările nu sunt terminate).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Cum s-au finalizat negocierile. Anunțul primarului CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Iată ce intersecție importantă va fi semaforizată

 • Foarte bine! Si un semafor la carrefour la trecere! Ca sar ca oile! 🙂

 • A stat cineva, de la Comisia de siguranta rutiera, in intersectie? Nu cred.
  Atenție, distrugeti circulatia pe toata str Alex Marghiloman si pe strazile care se intersecteaza cu aceasta.
  Problema este in capetele voastre seci, nu in intersectia aceasta.

 • SAR CA OILE ….SI VOI INTRATI CA BOII … ”S-A RASTURNAT CARUTA CU PROSTI LA BUZAU” – PROSTIA UMANA ESTE …………INFINITA ……

 • SI CAT MAI MULTE TRECERI DE PIETONI CU BUTON.

 • Primarul asta numa tampenii face. Intai a umplut orasul de giratorii, acum face praf circulatia pe un intreg bulevard. Sper sa vina unu dupa sa curete in urma lui.

 • Am vrut sa spun sensuri unice, nu giratorii. Probabil ma gandeam la giratoriile din proiect.

 • Si stiu si cine s-a plans. S-au plans aia cu autobuzele. Sunt o gramada de strazi laterale pe Al. Marghiloman si de pe toate se intra greu. Deci care ar fi solutia, semafor din 50 in 50m? Doar acolo se pune pentru ca s-au plans aia de pe autobuz, mereu ii vad ca n-au rabdare si au tendinta sa se bage.

 • Unde draci se intra greu pe Al. Marghiloman? Aleea sporturilor este o strada foarte lata cu un stop ce permite o vizibilitate foarte buna.Doamne…

 • Nu pot sa cred !!!
  E o mare prostie. Nu se formeaza o coada mai mare de 5-6 masini pe Al. Sporturilor. Problema mare este acea autogara din intersectie. Spun ca au 4 platforme dar pe care nu parcheaza niciun autobuz pentru ca sunt inghesuite. Autobuzele le parchează tot in strada.
  Sa mute autogara de acolo si se vor rezolva problemele.
  Fluidizarea traficului nu presupune montatea de semafoare si sensuri unice oriunde.
  S-a pus sens unic pe Victoriei la maternitate unde e trafic redus si nu s-a pus pe Victoriei in zona școlilor 6 si 16 unde e trafic foarte intens, acolo unde este școala auto Bratila care isi parchează masinile in zona. Alt SRLeu facut într-o curte fara sa aiba locuri de parcare.

 • O MARE PROSTIE

 • Ceva absolut inutil care va incurca traficul degeaba.
  De cate ori am circulat cu autobuzul 1,2,8 niciodata nu am stat in intersectie sa intre pe Marghiloman mai mult decat stopul necesar legal. La fel si cu masina personala, imediat patrunzi pe Marghiloman. Poate primarul ar trebui sa nu mai asculte de toti nebunii din partid si sa analizeze situatia inainte de a face modificari aiurea. Sau poate are plan de vanzari pentru firma ce monteaza indicatoare la costul lor in aur din bani publici.

  Acolo e o alta problema, lipsa iluminarii trecerii de pietoni, seara cand trec pe acolo, noroc cu becurile de la casele alea folosite ca atelier auto si statie autobuze rural, ca altfel e bezna acolo. Si situatia asta e de atat de mult timp. Chiar nu pot instala pe acel tronson niste becuri functionale?

 • E clar ca nu cu oamenii s-a consultat primarul si face numai gafe cu circulatia.

 • Este o mare prostie,semaforul în acea intersecție! Să mute autogara sau să nu le mai dea voie să parcheze în stradă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.